Το απόλυτο εργαλείο για να εκμεταλλευτείς ακόμη και την τελευταία σταγόνα από το makeup σου!

Βιβή Αγγελάκη
Το απόλυτο εργαλείο για να εκμεταλλευτείς ακόμη και την τελευταία σταγόνα από το makeup σου!

Και ναι, το θέλουμε asap!

Πόσες φορές δεν σου έχει συμβεί να τελειώνει το makeup σου και να αρνείσαι να το πετάξεις γιατί α) δεν έχεις ακόμη το budget να το αντικαταστήσεις β)δεν προλαβαίνεις να αγοράσεις καινούργιο μέσα στην εβδομάδα και το βασικότερο γ) βλέπεις πως στο εσωτερικό του υπάρχει ακόμη «πολύτιμο υλικό» προς εκμετάλλευση, οπότε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ; (Εδώ θα προσθέσω και ένα δ) έχεις οικολογική συνείδηση και δεν θέλεις να επιβαρύνεις το περιβάλλον πετώντας τα μισοτελειωμένα καλλυντικά σου).

Γιατί ναι, στην παρούσα φάση και η τελευταία σταγόνα έχει την αξία της και φυσικά την χρησιμότητά της. Βέβαια, λίγο οι άβολες συσκευασίες, λίγο όλα τα παραπάνω που είπαμε δεν σε αφήνουν να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρον. Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο:

Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που μοιάζει με μικρή διπλή σέσουλα και λάνσαρε η εταιρεία Beautyility. Στην ουσία τα "recoup BEAUTISCOOP™" τραβούν το εναπομείναν makeup στην επιφάνεια, "καθαρίζοντας" το δοχείο. Κυκλοφορούν σε πολλά μεγέθη και "εξειδικεύονται" σε κάθε καλλυντικό ενώ είναι ιδανικά για χωρούν από τα μεγαλύτερα μέχρι και τα μικρότερα pots. Δες τα όλα εδώ.

Beautility

Τα κακά νέα; Δυστυχώς, δεν έρχονται στην Ελλάδα!