Η beauty εμμονή της εβδομάδας: Το νέο υγρό ματ κραγιόν της Lancôme!

Βιβή Αγγελάκη
Η beauty εμμονή της εβδομάδας: Το νέο υγρό ματ κραγιόν της Lancôme!

Ματ χείλη σε δύο λέπτα

Το 2016, η Lancôme παρουσίασε το Juicy Shaker, πλούσιο σε έλαια περιποίησης και διαθέσιμο σε πολλά φρουτένια, λαχταριστά χρώματα, που ανακινείται πριν από κάθε εφαρμογή ώστε το μοναδικό, απολαυστικά βελούδινο ειδικό απλικατέρ του να απορροφήσει περισσότερο προϊόν... και να χαρίσει στα χείλη σας ένα εθιστικό χάδι.

Φέτος, το νέο κεφάλαιο στην επική αυτή ιστορία γράφει το Matte Shaker, ένα υγρό κραγιόν σε τολμηρά, φωτεινά, έντονα χρώματα. Η πρωτοποριακή κρεμώδης σύνθεσή του είναι δυο φορές πιο ανάλαφρη και πιο έντονη σε σχέση με τα συνηθισμένα κραγιόν. Και το νέο απλικατέρ-cushion που διαθέτει επανασχεδιάστηκε για ακόμη πιο ακριβή εφαρμογή· προσφέρει μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία σε επτά έντονες αποχρώσεις!

3614271684752 Matte Shaker 270

Το αποτέλεσμα; Ματ αποτέλεσμα στα χείλη, έντονα χρώματα, ανάλαφρη υφή για απόλυτα φυσική αίσθηση. Ένα υγρό lipstick, που γίνεται ένα με τα χείλη μέσα σε ελάχιστα λεπτά, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό εφέ στη στιγμή!

3614271684752 Matte Shaker Swatch 270

Ανακίνησε το μπουκαλάκι πριν από τη χρήση, ώστε να εμποτιστεί πλήρως το απλικατέρ-cushion, που κατά την εφαρμογή, αφήνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα προϊόντος, για να καλύψει τα χείλη με ακρίβεια, χαρίζοντάς τους απαλή, μεταξένια αίσθηση. Εφάρμοσε με το νέο απλικατέρ στα χείλη σου και τόλμησε κάτι διαφορετικό. Σε δύο λεπτά τα χείλη σου γίνονται ματ.