Chloé Love Story: Απέκτησε κι εσύ τη γοητεία και την κομψότητα μιας Παριζιάνας!

Chloé Love Story: Απέκτησε κι εσύ τη γοητεία και την κομψότητα μιας Παριζιάνας!

Πώς μπορεί μια γυναίκα να καταφέρει να γίνει περισσότερο αισθησιακή και ντελικάτη, όπως οι σταρ που θαυμάζει; Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να βρει το σωστό τρόπο!

Πάρε για παράδειγμα τις Παριζιάνες! Είναι πάντα όμορφες και κομψές, περπατούν με χάρη και αποπνέουν θηλυκότητα, ό,τι κι αν κάνουν. Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά οφείλονται στον παριζιάνικο αέρα, το σίγουρο είναι όμως ότι δεν αποκαλούν τυχαία το Παρίσι… Πόλη του Έρωτα!

Αν θέλεις, λοιπόν, να υιοθετήσεις κι εσύ την παριζιάνικη κομψότητα, «ταξίδεψε» στο Παρίσι και άντλησε έμπνευση από το νέο Love Story της Chloé και τη Γαλλιδα ηθοποιό, Clémence Poésy! Η Chloé αποκαλύπτει μια νέα έννοια θηλυκότητας και αισθησιασμού και το νέο της eau de parfum, το Love Story Eau Sensuelle, συνδυάζει εκλέπτυνση και απόλαυση!

Clémence Poésy: Η ενσάρκωση της γοητείας

Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία η οποία διαδραματίζεται στο Παρίσι και στην οποία πρωταγωνιστεί η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Clémence Poésy. Προικισμένη με μοναδικό χάρισμα και φυσική ομορφιά, η Poésy ενσαρκώνει το Chloé Love Story από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του. Μια νέα οσφρητική ποίηση. Μια νέα ερωτική ιστορία, ιδωμένη μέσα από τα μάτια της Chloé!

Η ομορφιά της, η χάρη της, η κομψότητά της, την κάνουν μια κατεξοχήν Παριζιάνα. Η Clémence Poésy φωτογραφήθηκε στις όχθες του Σηκουάνα από την Inez & Vinoodh σε μια ώρα μαγική. Η ατμόσφαιρα αντικατοπτρίζει ιδανικά, το μυστήριο του Love Story Eau Sensuelle και καθώς ο ήλιος δύει, τα φώτα της πόλης αποκαλύπτουν τις υποσχέσεις της νύχτας που φτάνει.

Γίνε ντελικάτη, σαν την απόχρωση του Love Story Eau Sensuelle

Το χρώμα του Love Story Eau Sensuelle ανακαλεί στη μνήμη τον ήλιο που βασιλεύει: Μέσα από το διάφανο γυαλί αποκαλύπτεται ένα αχνό ροζ με μια ιδέα από κοραλλί. Η κορδέλα που τυλίγεται γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού, ακολουθεί φυσικά, την ίδια ντελικάτη απόχρωση.

Chloé σημαίνει «ουσιαστικά αισθησιακό»

Με δημιουργούς δύο γυναίκες, την Anne Flipo (που δημιούργησε το Love Story Eau de Parfum και το Love Story Eau de Toilette) και τη Domitille Bertier, αυτό το πρωτότυπο άρωμα αποκαλύπτει μια νέα πτυχή του άνθους πορτοκαλιάς, της ευωδιάς που χαρακτηρίζει τη σειρά.

Συνδυασμένο με ηλιόλουστες νότες ηλιοτρόπιου που θυμίζουν βανίλια, το άνθος πορτοκαλιάς είναι πιο γλυκό και πιο ρομαντικό από ποτέ. Ο αισθησιασμός του απογειώνεται με μια χορδή σανταλόξυλου. Βελούδινο και ελαφρά γαλακτώδες, χαρίζει βάθος στο κομψό αυτό άρωμα.

CHLOEsss

Απέκτησε τώρα την παριζιάνικη κομψότητα

Στην ιστορία της Chloé παρακολουθούμε την Clémence Poésy, πιο κομψή και αισθησιακή από ποτέ, να βιώνει με χάρη το πιο ερωτικό Love Story στις όχθες του Σηκουάνα και την Pont des Arts (Γέφυρα των Τεχνών), μια ξεχωριστή τοποθεσία η οποία έχει μετατραπεί σε μυθικό σημείο συνάντησης για όλους τους ερωτευμένους. Χιλιάδες λουκέτα στερεώνονται στη διάσημη γέφυρα για να γίνουν σύμβολα ερωτικών ιστοριών από όλο τον κόσμο. Τα λουκέτα αυτά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το αρχικό design του μπουκαλιού του Chloé Love Story, ένα γλυπτό από γυαλί και μέταλλο, με το χαρακτηριστικό πτυχωτό εφέ.

Chloe neo

Κάπως έτσι, λοιπόν, βλέπουμε τον ήλιο να δύει στο Παρίσι και τις στέγες να διαγράφονται με φόντο τον χρυσοκόκκινο ουρανό... Την ίδια ώρα, ένα ανάλαφρο αεράκι φυσά στις όχθες του Σηκουάνα και η μέρα αργοσβήνει για να δώσει τη θέση της στην έξαψη ενός ρομάντζου που ανθίζει. Μια γλυκιά και παιχνιδιάρικη ερωτική ιστορία ξεδιπλώνεται στο σούρουπο. Αυτός είναι γοητευμένος. Εκείνη δεν έχει επίγνωση της γοητείας της, αλλά εκφράζει τέλεια τη θηλυκότητα της Chloé. Αποπνέει αισθησιασμό.

Άφησε το Παρίσι να σε εμπνεύσει και γίνε κι εσύ κομψή, θηλυκή και ντελικάτη, όπως η Γαλλίδα σταρ Clémence Poésy, όταν φορά το Love Story Eau Sensuelle!