Η beauty δήλωση της Cara Delevingne που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Η beauty δήλωση της Cara Delevingne που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Και όμως το εννοεί

Πριν από ενάμιση μήνα η Cara Delevingne εμφανίστηκε σε βραδινή της έξοδο με φίλους στο Παρίσι με ένα look με το οποίο τη βλέπαμε πρώτη φορά στα τόσα χρόνια και που της πήγαινε μοναδικά. Το κορίτσι αυτό μπορεί να υποστηρίξει όλα τα look που υιοθετεί κατά καιρούς και αυτό σίγουρα μόνο υπέρ της είναι.

Το 24χρονο μοντέλο έκανε την πρώτη αλλαγή στα μαλλιά της πριν από αρκετούς μήνες, όταν και αποχωρίστηκε το μακρύ τους μήκος και υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ. Το να βάψει τα μαλλιά της σε πλατινέ ξανθιά απόχρωση και να τα κόψει τόσο κοντά, ήταν ίσως μία από τις μεγαλύτερες υπερβάσεις που έχει κάνει ποτέ.

Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε μέχρι πριν από λίγο που διαβάσαμε μία beauty δήλωση της, η οποία πραγματικά μας εξέπληξε. Μιλώντας στο USA Today, το όμορφο μοντέλο ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως για τον επόμενο της ρόλο στην ταινία Valerian and the City of a Thousand Planets πρόκειται να ξυρίσει όλο της το κεφάλι.

Συγκεκριμένα ανέφερε για την τωρινή αλλαγή της: «Πρέπει να ξυρίσω το κεφάλι μου για τον επόμενο ρόλο μου, γι’ αυτό τώρα έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, οπότε τα έκοψα και τα έβαψα».

Ανυπομονούμε να τη δούμε στο νέο της ρόλο με το καινούργιο hairlook της.