Το κόλπο της Jessica Alba για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα τα φρύδια της!

Βιβή Αγγελάκη
Το κόλπο της Jessica Alba για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα τα φρύδια της!

Αραιά και λεπτά φρύδια; Ακολούθησε τη συμβουλή της star

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις πως το παραέκανες με το τσιμπιδάκι φρυδιών και κατέστρεψες- με τα ίδια σου τα χεράκια- τις μέχρι τότε τέλειες γωνίες των φρυδιών σου και το πάχος τους. Κι αυτό γιατί ξέρεις πως η διαδικασία να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση είναι επίπονη και το βασικότερο, χρονοβόρα. Πριν αρχίσεις να αυτομαστιγώνεσαι για το λάθος σου, η Jessica Alba έρχεται να σου χτυπήσει στοργικά των ώμο, αποδεικνύοντας πως τέτοιες beauty καταστροφές έχουν συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες (aka στις μεγαλύτερες stars του Hollywood).

jessica alba at adam amengual photoshoot for fast company september 2015 1

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο E! ,η ηθοποιός και επιχειρηματίας, αποκάλυψε πως όπως άλλες stars στη δεκαετία των ‘90s, έτσι κι εκείνη είχε πολύ πολύ λεπτά φρύδια , τα οποία πάντα την έκαναν να φαίνεται αρκετά περίεργη. Παρόλα αυτά, εκείνη βρήκε τον τρόπο να ξανα-πυκνώσει τα φρύδια της και να τα επαναφέρει στη φυσική-πιο πυκνή- τους κατάσταση.

Girls Girls Girls 18

«Έπαιρνα συμπλήρωμα διατροφής για εγκύους και θηλάζουσες και δεν έβαλα τσιμπιδάκι στα φρύδια μου για 2 περίπου χρόνια. Έτσι, πύκνωσαν τα φρύδια μου.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έτσι, παρόλο που τα εν λόγω συμπληρώματα προορίζονται για να «εφοδιάζουν» τις μέλλουσες μητέρες και τα αγέννητα μωρά τους με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και πεπτικά ένζυμα, η Jessica υποστηρίζει πως ενισχύουν την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών και εκείνη είναι το ζωντανό παράδειγμα!