Αυτό το βίντεο της Kim Kardashian με τη North West είναι ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε σήμερα!

Αυτό το βίντεο της Kim Kardashian με τη North West είναι ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε σήμερα!

Το γεγονός πως η Kim Kardashian έχει επιστρέψει για τα καλά πια στο προσκήνιο, μόνο θετικό μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε, μιας και οι στιγμές που μας χαρίζει τόσο με τα παιδιά της, όσο και μόνη της σε εξόδους είναι κάτι παραπάνω από όμορφες. Βέβαια την παράσταση θα κλέβει πάντα η μικρή North, η οποία είναι μια μικρογραφία της μαμάς της, αλλά όπως μας έχει αποδείξει μέχρι στιγμής είναι και το πιο γλυκό και έξυπνο κοριτσάκι στο χώρο της showbiz.

Εάν είσαι από του φαν της σειράς Keeping Up With The Kardashians, τότε στο προηγούμενο επεισόδιο θα είδες σίγουρα το στιγμιότυπο της Kim με τη North που μας ξετρέλανε. Η 4χρονη κόρη της reality star μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με θείες που γνωρίζουν άπειρα πράγματα σχετικά με τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς και φυσικά η North δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς η Kim ρωτά την North αν θα ήθελε ένα ακόμα αδερφάκι -μιας και η star σκοπεύει να κάνει ακόμη ένα παιδάκι- και αν ναι αν θα προτιμούσε αγοράκι ή κοριτσάκι. Στο τέλος της συζήτησης τους η North ρωτάει την μαμά της αν φοράει make-up στο πρόσωπο της και όταν εκείνη της απαντά όχι, τότε ορμάει επάνω της και τη φιλάει σε όλο της το πρόσωπο.

Η North έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια που είναι συνεχώς στο προσκήνιο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η North καταλαβαίνει ήδη τους κανόνες για τη διατήρηση της καλής υγείας του προσώπου (μετά ή πριν το μακιγιάζ). Δες τη γλυκιά στιγμή που έγινε viral στα social media, και στους χρήστες του Twitter.