Κραγιόν Sailor Moon: Δε γίνεται να μην τα βάλεις στη wishlist σου!

Βιβή Αγγελάκη
Κραγιόν Sailor Moon: Δε γίνεται να μην τα βάλεις στη wishlist σου!

Τα θέλουμε όλα...

Είμαστε fan της Sailor Moon και των unicorns (#καμια_ντροπη). Και είμαστε το ίδιο fan όλων αυτών των beauty gadgets- προϊόντων που μας θυμίζουν κάτι από την παιδική μας ηλικία. Αν έβλεπες, λοιπόν, και εσύ φανατικά Sailor Moon... τότε α) αυτό το νέο μας το αφιερώνω β) δεν γίνεται να μη βάλεις στη wishlist σου τη Sailor Moon Moisture Rouge collection, τη νέα συλλογή κραγιόν που αντλεί την έμπνευσή της από το αγαπημένο μας animation!

Το γιαπωνέζικο beauty brand Creer Beaute, αποφάσισε να δημιουργήσει 5 διαφορετικά κραγιόν όσα και τα «μαγικά κορίτσια» , τα οποία αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τα επίπεδα του pH. Όλα τα κραγιόν κινούνται σε ροζ ή κόκκινες αποχρώσεις.

sailor moon

Όσο αφορά την έντασή τους, θα λέγαμε πως περισσότερο μπορούν να χαρακτηριστούν ως lip balms παρά ως κραγιόν, μιας και αφήνουν ένα πολύ ενυδατικό, glossy φινίρισμα στο τέλος. Κι αυτό χάρη στα συστατικά τους όπως το υαλουρονικό οξύ και το macadamia oil.

Κάθε κραγιόν μοιάζει, όπως είδες και στις φωτός με ένα μικρό στυλό, όπου στην κορυφή υπάρχει διακοσμημένο το έμβλημα της κάθε Sailor πολεμίστριας από την οποία είναι εμπνευσμένο: Sailor Venus (κίτρινο), Sailor Mercury (μπλε), Sailor Moon (ροζ), Sailor Mars (κόκκινο), and Sailor Jupiter (πράσινο).

Στοιχίζουν περίπου 26 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο, ενώ μπορείς να τα βάλεις στη wishlist σου με ένα κλικ εδώ!