Η Cara Delevengne έκανε στα μαλλιά της την πιο εκκεντρική και τολμηρή αλλαγή

Η Cara Delevengne έκανε στα μαλλιά της την πιο εκκεντρική και τολμηρή αλλαγή

Στα βήματα της Kristen Stewart

Ήταν αρχές Μαρτίου, όταν η Cara Delevingne έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε παρέα με τις φίλες της στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι με πλατινέ ξανθό μαλλί. Ήταν ομολογουμένως κάτι που δεν περιμέναμε μιας και κάποιους μήνες πιο πριν είχε αποχωριστεί το μακρύ μήκος των μαλλιών της, υιοθετώντας ένα μακρύ καρέ.

Εκείνη την ημέρα όχι μόνο έκανε ντεμπούτο με πλατινέ ξανθό μαλλί, αλλά είχε κόψει ακόμη περισσότερο τα μαλλιά της σε ένα πολύ πιο κοντό και extreme bob κούρεμα. Και μπορεί στην αρχή τα συναισθήματα μας να ήταν περίεργα και να ξαγφνιαστήκαμε, ωστόσο κοιτώντας τη καλύτερα συνειδητοποιήσαμε πως δεν θα υπήρχε άλλο άτομο που θα μπορούσε να υποστηρίξει τόσο πολύ αυτό το κούρεμα.

Κάποιες μέρες αργότερα και στα τέλη του προηγούμενου μήνα η star έκανε μία beauty δήλωση, την οποία δεν περιμέναμε να ακούσουμε με τίποτα. Μιλώντας στο USA Today, το όμορφο μοντέλο ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως για τον επόμενο της ρόλο στην ταινία Valerian and the City of a Thousand Planets πρόκειται να ξυρίσει όλο της το κεφάλι.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει για την αλλαγή της: «Πρέπει να ξυρίσω το κεφάλι μου για τον επόμενο ρόλο μου, γι’ αυτό τώρα έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, οπότε τα έκοψα και τα έβαψα». Και μπορεί τότε να μην πιστέψαμε, όμως εκείνη το εννοούσε και μας το απέδειξε στα stories της στο Instagram account της, όπου απαθανάτισε τις κομμένες τούφες της.

cara delevingne hair cut

Στον δρόμο που χάραξε η Kristen Stewart λοιπόν!