Kate Middleton : Αυτό ήταν το άρωμα που φορούσε την ημέρα του γάμου της

Βιβή Αγγελάκη
Kate Middleton : Αυτό ήταν το άρωμα που φορούσε την ημέρα του γάμου της

Και μάντεψε... είναι πολύ πιο οικονομικό απ’ ό,τι νομίζεις

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου της; Τι γίνεται, όμως, οταν η νύφη δεν είναι μία απλή θνητή, όπως όλες εμείς, αλλά μία γαλαζοαίματη- μία Δούκισσα, όπως η Kate Middleton; Τα πράγματα αλλάζουν και το budget ανεβαίνει με αστραπιαία ταχύτητα.

Τέτοιες μέρες ήταν, λοιπόν, πριν από έξι περίπου χρόνια που ο Πρίγκιπας William παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε μία γαμήλια τελετή που στην κυριολεξία παρακολούθησε όλος ο πλανήτης. Τέτοιες μέρες ήταν- πάλι- που δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από το Alexander McQueen νυφικό της Kate, από το υπέροχο δαχτυλίδι και τη διαμαντένια τιάρα της.

GettyImages 113264901

Κι ενώ μεταφράζοντας όλα τα παραπάνω σε οικονομικά δεδομένα , το ποσό μπορεί να μας ζαλίσει... υπάρχει ένα σημείο στη beauty ρουτίνα της Kate που είναι πολύ πιο οικονομικό απ΄ό,τι θα φανταζόταν κανείς.
Ποιο είναι αυτό; Το άρωμά της!

Η Δούκισσα του Cambridge αποφάσισε να διαλέξει ειδικά για την ημέρα του γάμου της, ένα άρωμα από τον αγαπημένο αρωματικό οίκο του Παλατιού , Penhaligon’s, που ξεκίνησε το 1870 στην Αγγλία και έχει μια μακρόχρονη σχέση με τη Βασιλική Οικογένεια. (Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως κατέχει δύο Royal Warrants of Appointment, μία τιμή που απονέμεται σε εταιρείες που έχουν προμηθεύσει την οικογένεια με αγαθά ή υπηρεσίες για τουλάχιστον πέντε χρόνια).

817h7rJW IL. SL1500

Η Δούκισσα επέλεξε το άρωμα Bluebell του εμβληματικού οίκου, το οποίο συνδυάζει νότες από εσπεριδοειδή, τριαντάφυλλο, γιασεμί και κανέλα. Το καλύτερο; Στοιχίζει γύρω στα 50 ευρώ (τιμή στο amazon)

Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις το άρωμα σε ηλεκτρονικά e-shop ή να ανακαλύψεις ολόκληρη τη σειρά αρωμάτων του οίκου στα Attica.

Photo credits: Getty Images