Ζήσε το καλοκαίρι σου με Carroten!

Βιβή Αγγελάκη
Ζήσε το καλοκαίρι σου με Carroten!

Ανακάλυψε τη νέα σειρά αντηλιακών που θα λατρέψεις

Είσαι έτοιμη να ζήσεις το καλοκαίρι σου; Το Carroten είναι εδώ, για να βουτήξει μαζί σου στην καλύτερη εποχή του χρόνου! Εσύ απλώς επιλέγεις το Carroten που σου ταιριάζει μέσα από τη νέα σειρά, σε συνδυασμό με τα ήδη αγαπημένα σου και... καλό καλοκαίρι!

Το λανσάρισμα που σίγουρα θα ξεχωρίσεις ακούει στο όνομα Carroten AQUAVELVET. Η προηγμένη καλλυντική φροντίδα συναντά την αντηλιακή τεχνολογία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προστασίας, περιποίησης και βελούδινης απαλότητας. Εμπλουτισμένη με το 2πλό καινοτόμο Moisture Balance System: Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη, μαζί με το 3πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), αποτελεί την μοναδική επιλογή για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, χαρά και ξεγνοιασιά!

Η σειρά προσώπου Carroten Mat Look, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, κάνοντας την πιο ματ κίνηση στην κατηγορία! Ενισχυμένη με το πρωτοποριακό σύστημα, IR PROTECTION + (UVB+LONG UVA) για ευρεία προστασία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Για εσένα που το μαύρισμα είναι λατρεία... η οικογένεια του Carroten Summer Dreams μεγαλώνει και ανανεώνεται, προσφέροντας μια επιπλέον επιλογή. Δύο λάδια εντατικού μαυρίσματος χωρίς προστασία σε μορφή spray αλλά και σε μορφή λοσιόν και ένα λάδι έντονου μαυρίσματος με SPF6, και πάντα με το ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας!

CAR17 SUMMER DREAMS OIL SPRAY SPF6

Και δεν θα μπορούσε να λείπει το ανανεωμένο νερό προσώπου Carroten, το οποίο λαμβάνεται απευθείας από φυσικές πηγές της Νότιας Γαλλίας, διατηρώντας άθικτες όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Φυσικά δροσερό... πάντα και παντού!

Το αντηλιακό σου είναι το Carroten. Ζήσε το καλοκαίρι σου!