Η Penelope Cruz άλλαξε τελείως τα μαλλιά της!

Η Penelope Cruz άλλαξε τελείως τα μαλλιά της!

Ξέχνα τη ως μελαχρινή...

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες ημέρες να είναι βροχερός, όμως δεν μας εμποδίζει σε τίποτα να συνεχίσουμε να καταστρώνουμε σχέδια για τις διακοπές μας και να σκεφτόμαστε την επόμενη αλλαγή που θα κάνουμε στην εξωτερική μας εμφάνιση. Και εκεί που καθόμασταν αμέριμνες και κοιτούσαμε τις πρόσφατες αλλαγές των stars και αν μπορούμε να αντιγράψουμε καμία, πέφτουμε πάνω στην Penelope Cruz.

Μία γυναίκα θεά και μία απίστευτα υπέροχη ηθοποιό που δεν χορταίνεις να τη βλέπεις. Θα προσθέταμε και τον κούκλο σύζυγο της μέσα σε όλο αυτό, αλλά πραγματικά πρέπει να εστιάσεις (-ουμε) σε εκείνη και μόνο.

Η 43χρονη ηθοποιός, μόλις μπήκε στο club των celebrity γυναικών που άλλαξαν τα μαλλιά τους ενόψει καλοκαιριού –και όχι μόνο-. Η Penelope Cruz όμως, διαφέρει από όλες τις άλλες, γιατί δεν έκοψε απλά κάποια φράντζα ή το μήκος των μαλλιών της. Άλλαξε τελείως χρώμα στα μαλλιά της και δεν πάει ο νους σου πως τα έβαψε.

Η όμορφη ηθοποιός θα υποδυθεί τη Donatella Versace στον τρίτο κύκλο του American Crime Story και με καστανά μαλλιά σίγουρα δεν θα έπειθε και πολύ, γι’ αυτό και αποφάσισε να τα βάψει τελείως ξανθά. Ναι, και όμως το εννοούμε! Η Penelope Cruz αναγκάστηκε να αποχωριστεί για λίγο τα καστανά μαλλιά της και έτσι υιοθέτησε μία τελείως διαφορετική απόχρωση από αυτές που την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Για του λόγου το αληθές δες και τη φωτό που κοινοποίησε στο account της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/

Δεν είναι αυτή η πιο απρόσμενη αλλαγή που είδες τελευταία;