Απίστευτα πιο απαλό και φωτεινό δέρμα με τη νέα πούδρα απολέπισης από τη Galénic!

Βιβή Αγγελάκη
Απίστευτα πιο απαλό και φωτεινό δέρμα με τη νέα πούδρα απολέπισης από τη Galénic!

Απολέπιση με πούδρα; Κι όμως...

Θέλοντας να χαρίσει αψεγάδιαστο δέρμα, η Galénic καινοτομεί και πάλι με την πρωτοποριακή φροντίδα peeling Poudre Gommante, μία πούδρα μηχανικής απολέπισης που απομακρύνει απαλά ότι βαραίνει το δέρμα, χαρίζοντάς του άμεσα λεία και λαμπερή όψη. Η πούδρα απολέπισης απευθύνεται σε γυναίκες που αναζητούν ανανεωμένο, πιο απαλό, πιο λείο, βελούδινο δέρμα στη στιγμή. Απολεπίζει, αποτοξινώνει, χαρίζει ματ όψη και φωτεινότητα στο δέρμα. Xαρίζει ανανέωση που διαρκεί στο δέρμα όλων των γυναικών.

Από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα λειαίνει, οι πόροι δεν είναι τόσο ορατοί, η όψη είναι ομοιόμορφη, χωρίς να γυαλίζει κι απίστευτα απαλή στο άγγιγμα. Απόλυτα καθαρό, απαλλαγμένο από τα νεκρά κύτταρα, ίχνη μακιγιάζ και εξωτερικούς παράγοντες, το δέρμα είναι πιο λείο...μια βέλτιστη κίνηση για απόλυτα ανανεωμένο δέρμα.

poudre gommante face

Τέσσερις πούδρες φυσικής προέλευσης πεύκου, λευκού αργίλου, βασάλτη και μια επιφανειοδραστική έχουν επιλεγεί από τους Δημιουργούς Εξαιρετικών συνθέσεων της Galénic για την αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητά τους.

poudre gommante ouverte