Το τρικ της κομμώτριας των Kardashians για να φαίνονται πιο πυκνά τα μαλλιά μας!

Βιβή Αγγελάκη
Το τρικ της κομμώτριας των Kardashians για να φαίνονται πιο πυκνά τα μαλλιά μας!

Αλήθεια, το ήξερες;

Η Jen Atkin είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά χτενίσματα των Kardashians αλλά και πολλών διάσημων κυριών του Hollywood, όπως της Chrissy Teigen. Παράλληλα, έχει τη δική της σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, Ouai Haircare, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ( δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα), ενώ έχει φανατικό κοινό και στο Instagram.

Στον προσωπικό της λογαριασμό λοιπόν, «ανακαλύψαμε» το περίεργο τρικ της για να κάνει- ακόμη και τα πιο λεπτά μαλλιά- να δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά. Και λέμε «περίεργο» γιατί η hair guru δεν χρησιμοποιεί κάποιο προϊόν hairstyling , αλλά δανείζεται στην ουσία ένα καλλυντικό από το νεσεσέρ της. Ποιο είναι αυτό; Οι σκιές για τα φρύδια!

Στην ουσία αυτό που κάνει είναι να γεμίζει τα αντιαισθητικά κενά στα μαλλιά ή τα σημεία με αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής με μια ματ σκιά φρυδιών σε απόχρωση που να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών. Με αυτόν τρόπο, δημιουργείται η εντύπωση ότι τα μαλλιά είναι πιο πλούσια και πυκνά. Προτίμησε μία ματ σκιά σε μορφή σκόνης και αφού την απλώσεις με ένα πινελάκι, ψέκασε στη συνέχεια με λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Πώς σου φαίνεται;