Ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι, χωρίς λάμπα, με τα νέα βερνίκια Κορρές!

Βιβή Αγγελάκη
Ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι, χωρίς λάμπα, με τα νέα βερνίκια Κορρές!

Μάθε τα πάντα για τη νέα σειρά Gel Effect Nail Colour της Κορρές

Δηλώνεις fan του ημιμόνιμου μανικιούρ στο σπίτι, χωρίς τη βοήθεια λάμπας; Ξέχνα τα παλιά! Τα ολοκαίνουργια βερνίκια της Κορρές περιέχουν νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, ενισχυμένη λάμψη, μέγιστη διάρκεια εξασφαλίζοντάς μας ένα επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα στα νύχια...χωρίς να χρειαστεί να βγούμε από το σπίτι μας! Το χρώμα διατηρείται ακέραιο έως 10 ημέρες - διάστημα στο οποίο η απόλυτη λάμψη, η ένταση, η όψη του παραμένουν αναλλοίωτα.

GEL EFFECT NAIL COLOUR all

Nude, κόκκινες, ροζ, κοραλλί αλλά και σκούρες μωβ (συνολικά 12 ολόφρεσκιες) αποχρώσεις θωρακίζονται από το νέο chip-free base coat και αγγίζουν την απόλυτη λάμψη και διάρκεια έως 10 ημέρες, καθώς καλύπτονται από το διάφανο πέπλο του νέου top coat. Αγαπημένη απόχρωση; Η Candy Pink (μία απαλή ροζ).

GEL EFFECT NAIL COLOUR CANDY PINK 05

Η νέα 10-free-of συλλογή Gel Effect Nail Colour εστιάζει σε φυσικά συστατικά που φροντίζουν τα νύχια –θρεπτικό Αμυγδαλέλαιο, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5 -, αντιπροσωπεύοντας την πιο φυσική προσέγγιση και αποτελεσματική επιλογή του ημιμόνιμου manicure, χωρίς χρήση λάμπας UV.