Το νέο αφρόλουτρο Noxzema θα σε κάνει να μη θες να βγεις από το μπάνιο!

Βιβή Αγγελάκη
Το νέο αφρόλουτρο Noxzema θα σε κάνει να μη θες να βγεις από το μπάνιο!

Με κρέμα και Shea Butter, για μια μοναδική εμπειρία φροντίδας για την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα. Σε νέα, πιο λειτουργική συσκευασία.

Και τι ζητάμε στο τέλος μία δύσκολης μέρας; Ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Βασικός συντελεστής για να το χαρούμε στο έπακρο; Το αφρόλουτρο που θα επιλέξουμε! Αποτελεσματικός καθαρισμός, αίσθηση ενυδάτωσης και απαλότητας που διαρκεί και σεβασμός στην επιδερμίδα (ανάγκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα αν λάβουμε υπόψη ότι το 59% των γυναικών δηλώνουν ότι η επιδερμίδα τους είναι ευαίσθητη ως πολύ ευαίσθητη) είναι τα βασικά κριτήρια για να διαλέξουμε το ιδανικό για εμάς!

Το Noxzema παρουσιάζει το αφρόλουτρο Shea Cream Nutrition 750ml που απαντάει σε όλα τα παραπάνω ζητούμενα για φροντίδα, αποτελεσματικό καθαρισμό, αίσθηση ενυδάτωσης και θρέψη για την ξηρή επιδερμίδα.

NOXZEMA BATH CARE Shea copy

Η πλούσια κρέμα και το πολύτιμο Shea Butter που περιέχει, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, προσφέρουν αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και βελούδινη από την πρώτη κιόλας χρήση. Όπως και η υπόλοιπη σειρά Noxzema Bath Care, περιέχει το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEX, για ακόμα πιο εντατική ενυδάτωση για την ξηρή επιδερμίδα. Ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και φρεσκάδας στο μπάνιο αλλά και μετά από αυτό.Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Το Noxzema Shea Cream Nutrition, όπως και όλη η σειρά Noxzema Bath Care, κυκλοφορεί σε νέα πιο λειτουργική και ελκυστική συσκευασία, με καπάκι που ανοίγει πιο εύκολα.