Η Kendall Jenner θέλει μόνο 10' για να κάνει το make-up look της και να μοιάζει απλά υπέροχη!

Η Kendall Jenner θέλει μόνο 10' για να κάνει το make-up look της και να μοιάζει απλά υπέροχη!

Το αποτέλεσμα απλά μοναδικό

Η Kendall Jenner μπορεί να είναι το πιο χαμηλών τόνων άτομο της οικογένειας Kardashian-Jenner, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει καλά κάποια πράγματα. Το make-up της για παράδειγμα, οι ικανότητες της σε αυτόν τον τομέα είναι πραγματικά εκπληκτικές, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα αγαπημένα της προιόντα ομορφιάς και τους έχει παροτρύνει να τα δοκιμάσουν.

Αυτή την φορά όμως η Kendall έκανε μόνη της όλο το make up look της και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να της δώσουμε τα συγχαρητήρια μας. Η hairstylist της Jen Atkin κοινοποίησε στα social media της ένα βίντεο μικρής διάρκειας, αποκαλύπτοντας μας, πως όσο εκείνη επιμελούνταν το χτένισμα της για την εμφάνιση της στις Κάννες, η Kendall έκανε μόνη της το μακιγιάζ της μέσα σε μόλις 10 λεπτά και πραγματικά έμοιαζε υπέροχη.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν απλά απίστευτο και λαμπερό, κάτι που δικαίωσε τόσο την hairstylist της που την άφησε να το κάνει μόνη της, όσο και την ίδια την Kendall που μέσα σε λίγα μόνο λεπτά πέτυχε ένα υπέροχο και ομοιόρφο αποτέλεσμα, χωρίς να χρησιμοποιήσει πάρα πολλά πράγματα. Must item του supermodel; Μα φυσικά το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.