Πώς θα «σώσεις» φέτος την επιδερμίδα σου και τα καλοκαιρινά σου ρούχα!

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς θα «σώσεις» φέτος την επιδερμίδα σου και τα καλοκαιρινά σου ρούχα!

Είναι μια από τις πρώτες συμβουλές ομορφιάς και προστασίας που σου έδωσε η μητέρα σου και όλες οι beauty bloggers που «ακολουθείς» στα social media σε ενημερώνουν καθημερινά για τη σημασία του! Ποιο είναι αυτό το βασικό beauty tip; Μα φυσικά το να μη βγαίνεις από το σπίτι χωρίς το αντηλιακό σου! Μπορεί παλιά να μην έδινες την απόλυτη προσοχή σε αυτή τη συμβουλή, ωστόσο, τώρα που μεγάλωσες λίγο, αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντική είναι για την ομορφιά του δέρματός σου και την προστασία της υγείας σου.

Όπως, μάλιστα, γνωρίζεις καλά, ο ήλιος στην Ελλάδα «καίει» γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ την αντηλιακή σου προστασία τους καλοκαιρινούς μήνες. Τι γίνεται, όμως, με τα ρούχα σου; Αν αποφεύγεις να βάζεις κάθε μέρα αντηλιακό (ή το βάζεις μόνο στην παραλία) για να μη τα λερώσεις, τότε σε ενημερώνω ότι δεν έχεις άλλες δικαιολογίες!

Ναι, καλά διάβασες! Το «αιώνιο» πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει το αντηλιακό στα ρούχα σου, αποτελεί πια παρελθόν. Εμείς ανακαλύψαμε ένα αντηλιακό, το οποίο εκτός από την επιδερμίδα σου, προστατεύει τα ρούχα και το στυλ σου. Φόρα ό,τι θέλεις! Το αντηλιακό σου όχι μόνο θα είναι αόρατο, αλλά δεν θα αφήσει ούτε έναν τόσο δα λεκέ στο μαγιό, την πετσέτα, το αέρινο φόρεμά ή τα αγαπημένα σου t-shirt.

Τι να αναζητήσεις από ένα αντηλιακό

Πρόκειται για τα νέα αντηλιακά της σειράς NIVEA Sun Protect & Moisture τα οποία εμείς δοκιμάσαμε με τις πρώτες κιόλας ζέστες. Στο πρόσωπο, βέβαια, βάζουμε αντηλιακό όλο τον χρόνο, αλλά συνήθως περιμένουμε το καλοκαιράκι για να το απλώσουμε σε όλο το κορμί ή τουλάχιστον, στα σημεία που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο.

nivea sun2 copy

Τώρα που έμαθες για την παγκόσμια αυτή καινοτομία της NIVEA -η οποία μας ήρθε έπειτα από έξι χρόνια ερευνών και εννέα πατέντες- αξίζει να φροντίσεις για το δέρμα σου και να βρεις κι εσύ το αντηλιακό σου. Πάντως, η δική μας πρόταση θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι!

Βαθιά ενυδάτωση και προστασία

Ένα καλό αντηλιακό πρέπει να σου εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο.

nivea sun3

«Αντίο» λεκέδες!

Την ίδια ώρα, πρέπει να σε βοηθήσει να πεις «αντίο» στο πρόβλημα των λεκέδων. Η νέα ανανεωμένη σύνθεση των αντηλιακών NIVEA Sun βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση. Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων που παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων. Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσης τους, τα νέα αυτά αντηλιακά παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντηλιακή τους προστασία!

Αντιμετώπιση της ξηρότητας

Το δέρμα σου συχνά αφυδατώνεται το Καλοκαίρι. Εκτός από πολύ νεράκι, το αντηλιακό σου μπορεί, επίσης, να σε βοηθήσει και όσον αφορά στο «καυτό» αυτό ζήτημα. Πιο αναλυτικά, η σειρά της NIVEA αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηρότητα της επιδερμίδας που προκαλείται εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV), της ζέστης αλλά και της επαφής με το θαλασσινό νερό. Μάλιστα, τα αποτελεσματικά φίλτρα προστασίας UVA/UVB, που προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας προστασία από τον ήλιο, έχουν ενισχυθεί με ενυδατικά συστατικά, όπως η Πανθενόλη και η Γλυκερίνη.

niveasun4

Αυτό το Καλοκαίρι, λοιπόν, απόλαυσε ξέγνοιαστα τον ήλιο, χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει και #SwseTaKalokairina σου!

Προστασία όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν φοράς #SwseTaKalokairina