Η Pat McGrath λανσάρει τα πρώτα της κραγιόν και σίγουρα θα θέλεις να τα αποκτήσεις!

Βιβή Αγγελάκη
Η Pat McGrath λανσάρει τα πρώτα της κραγιόν και σίγουρα θα θέλεις να τα αποκτήσεις!

Η πιο διάσημη makeup artist στον κόσμο ετοιμάζει τη δική της σειρά κραγιόν και πρέπει να τη δεις

Αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης και beauty addict, σίγουρα ο λογαριασμός της Pat McGrath- aka της πιο διάσημης makeup artist αυτή τη στιγμή στον κόσμο που κρύβεται πίσω από κάθε μεγάλο beauty trend- θα είναι ένας από αυτούς που ακολουθείς στο Instagram και ένας από τους λόγους που σε κάνουν να κολλάς στην οθόνη του κινητού για αρκετά λεπτά. Κι αυτό γιατί, ο θρύλος του μακιγιάζ έχει την ικανότητα να δημιουργεί τάσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, που ίσως ποτέ να μην είχαμε σκεφτεί ότι μπορούμε να υιοθετήσουμε, δημιουργώντας πραγματικά εντυπωσιακά beauty looks.

Μετά λοιπόν, τα κόκκινα glitter χείλη (όπως αυτά που είχαμε δει στο fashion show του οίκου Versace), τις μεταλλικές σκιές (θυμήσου τη Gigi Hadid), τα highlighters αλλά και το πρόσφατο λανσάρισμα της μπλε σκιάς... η Pat ετοιμάζει να κυκλοφορήσει τη νέα δική της σειρά κραγιόν, τα Lust MatteTrance Lipsticks.

Σε αυτό το σημείο...δες το παρακάτω βίντεο, που ανέβασε πριν μερικές ώρες από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.


Στην ουσία πρόκειται για μία συλλογή ματ κραγιόν, τα οποία αφήνουν απαλά τα χείλη χωρίς να τα ξηραίνουν ή να δημιουργούν μία κολλώδη αίσθηση. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από λαμπερά ροζ μέχρι βαθιά μοβ συμπεριλαμβάνοντας nudes, ουδέτερες και κόκκινες αποχρώσεις. Το καλύτερο part; Το super glam packaging τους με το μοτίβο των χρυσών χειλιών να τα κάνει ακόμη πιο ξεχωριστά.

Ακολουθούν αποκλειστικές φωτός των κραγιόν που εξασφάλισε το περιοδικό Allure!

pat mcgrath lust matte trance

H nude συλλογή...

SKIN20SHOW 0

Η τιμή τους φαίνεται να κυμαίνεται στα 38$ το ένα και 95$ τα τρία ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο PatMcGrath.com από στις 13 Ιουλίου και στο Sephora.com στις 28 Ιουλίου.