Αν είσαι beauty addict, τότε αυτή η θήκη κινητού είναι ό,τι ονειρευόσουν!

Βιβή Αγγελάκη
Αν είσαι beauty addict, τότε αυτή η θήκη κινητού είναι ό,τι ονειρευόσουν!

Πραγματικά εντυπωσιακή!

Η αλήθεια είναι πως πλέον με το κινητό μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα. Είναι σε καθημερινή βάση η προέκταση του χεριού μας, μιας και εκτός από την επικοινωνία, είναι το πιο εύκολο μέσο για να μπούμε στο ιντερνετ, να συνδεθούμε στους social λογαριασμούς μας, να επεξεργαστούμε μία φωτογραφία, να προγραμματίσουμε τα ραντεβού μας, απ’ όπου κι αν βρισκόμαστε, τώρα και για να κάνουμε το μακιγιάζ μας.

Όχι, δεν αναφέρομαι σε κάποιο app που σου δείχνει πώς να βαφτείς, αλλά στη νέα θήκη για κινητά του brand PoutCase, η οποία έχει ενσωματωμένη μία παλέτα μακιγιάζ με τα απαραίτητα καλλυντικά (κραγιόν, foundation και lip balm, τα απαραίτητα δηλαδή, για ένα γρήγορο ρετουσάρισμα μία πολυάσχολη μέρα).


Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία της θήκης είναι εξίσου εντυπωσιακή: Η δημιουργός του κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού meeting έκρυψε μία πούδρα makeup στο κάτω μέρος τους κινητού της στερεώνοντάς την με ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά. Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα!


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιες αποχρώσεις καλλυντικών αλλά και το χρώμα που θέλεις να έχει η παλέτα μακιγιάζ σου και να την παραγγείλεις ηλεκτρονικά από το site του brand.