Wind of change: Η Kaia Gerber μόλις έκανε την πιο καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Wind of change: Η Kaia Gerber μόλις έκανε την πιο καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Και της πάει πάρα πολύ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ναβρέχει ασταμάτητα και να έχει μία κάποια δροσιά (ε, δεν θα θέλαμε να λιώνουμε και απο τώρα στη ζέστη), όμως βρισκόμαστε πια για τα καλά στα μέσα του καλοκαιριού και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό. Έχουμε ήδη αρχίσει να κανονίζουμε τις διακοπές μας και γενικότερα μας περιβάλλει ένα κύμα θετικής ενέργειας και ανανέωσης.

Και όταν λέμε ανανέωση, αναφερόμαστε σε όλους τους τομείς, γιατί αν δεν την κάνουμε τώρα, πότε θα την κάνουμε; Το καλοκαίρι είναι μία από τις εποχές που ενδείκνυνται για αλλαγές και αν έχεις μακριά μαλλιά εσύ το ξέρεις καλύτερα από όλους αυτό. Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις κι εσύ τώρα μία αλλαγή που δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι πολλές ζέστες, τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Kaia Gerber.

Η 14χρονη κόρη της Cindy Crawford είχε πάντα μακριά μαλλιά και είναι και ένα πολύ χαρακτηριστικό της σημάδι. Πλέον όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφού το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να κάνει μία καλοκαιρινή αλλαγή για να ανανεωθεί. Η celebrity hairstylist Jen Atkins κοινοποίησε στο Instagram account της μία φωτογραφία της Kaia με το νέο της look και μας άρεσε πραγματικά πολύ.

Η Kaia αποχωρίστηκε ελάχιστα το μήκος των μαλλιών της και υιοθέτησε ένα πολύ ανάλαφρο look με πολλά κύματα που έμοιαζα σαν να έχει βγει μόλις από τη θαλάσσα. Καταλαβαίνεις πως γι’ αυτή την εποχή το κούρεμα αυτό είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό. Και αν δεν θες να κόψεις τα μαλλιά σου αλλά θες μια αλλαγή, τότε μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα της δικής μας Δούκισσας Νομικού για το απόλυτο καλοκαιρινό look.