Τι σχέση έχει η Melania Trump με το νέο trend στις πλαστικές επεμβάσεις;

Βιβή Αγγελάκη
Τι σχέση έχει η Melania Trump με το νέο trend στις πλαστικές επεμβάσεις;

Όταν η Πρώτη Κυρία γίνεται η αφετηρία ενός νέου "trend"...

Εκτός από τον Donald, η δημοτικότητα της Melania και Ivanka φαίνεται να ανεβαίνει κατακόρυφα σε όλες τις ηπείρους και σε όλους του κλάδους. Έτσι, μετά το προϊόν ομορφιάς της Ivanka Trump που έχει «ρίξει» το Ίντερνετ, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής φαίνεται να εμπνέει τον κλάδο της πλαστικής χειρουργικής και να δημιουργεί ένα νέο trend.

GettyImages 664930216


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Harper's Bazaar, ο Dr. Franklin Rose (γνωστός χειρούργος με έδρα το Χιούστον) αναφέρει πως όλο και περισσότερες πελάτισσές του, του ζητούν να αντιγράψουν τα χαρακτηριστικά της Πρώτης Κυρίας.

Πρόσφατα μάλιστα, μία γυναίκα υποβλήθηκε σε οκτώ πλαστικές επεμβάσεις (συμπεριλαμβανομένων botox, fillers, λιποαναρροφήσεων, ανόρθωσης γλουτών, ρινοπλαστικής και άλλων ενέσιμων επεμβάσεων) προκειμένου να μοιάζει με το πρώην μοντέλο και νυν Πρώτη Κυρία της Αμερικής. «Θέλω να αισθάνομαι όπως η Πρώτη Κυρία, που κρύβεται μέσα μου», δηλώνει στο Bazaar και συνεχίζει: «Η Melania για μένα, αντικατοπτρίζει τη δύναμη. Είναι η Πρώτη Κυρία και ανυπομονώ να της μοιάσω πολύ...»

GettyImages 697694490

Μήπως είναι κάπως υπερβολικό όλο αυτό; Σε κάθε περίπτωση be yourself!

Photo Credits: Getty Images