Hair change alert: Η Mila Kunis έκοψε τα μαλλιά της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Hair change alert: Η Mila Kunis έκοψε τα μαλλιά της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Εσύ πως την προτιμάς;

Η Mila Kunis εδώ και κάποιους μήνες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Το γεγονός όμως πως είναι μανούλα δύο παιδιών, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να φροντίζει και να προσέχει τον εαυτό της.

Κάπως έτσι λοιπόν η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Όπως θα έχεις καταλάβει και θα σου έχουμε πει πολλές φορές, έχουμε μία ιδιαίτερη αγάπη για τα πλούσια μακριά μαλλιά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μας αρέσουν καθόλου τα κοντά.

Η Mila Kunis λοιπόν ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που είχε πλούσια και μακριά μαλλιά, αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν, αφού η γλυκιά ηθοποιός και μανούλα δύο παιδιών αποφάσισε να τα κόψει και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό μήκος. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο της με μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση με ένα bob κούρεμα που της πήγαινε πραγματικά πολύ.

https://www.instagram.com/p/

Τόσο αλλαγμένη και τόσο όμορφη που πραγματικά δεν την αναγνωρίσαμε. Εμείς ομολογούμε πως μας άρεσε πολύ, εσύ πως την προτιμάς;

https://www.instagram.com/p/