Η Victoria Beckham έκοψε τα μαλλιά της σε ένα ακόμη πιο κοντό καρέ!

Η Victoria Beckham έκοψε τα μαλλιά της σε ένα ακόμη πιο κοντό καρέ!

Πως σου φαίνεται το νέο της look;

Στον κόσμο της showbiz και του Hollywood υπάρχουν πράγματα που γίνονται καθημερινά και πολλές φορές μας ξαφνιάζουν και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Και όχι, αυτή την φορά δεν αναφερόμαστε σε κάποιον χωρισμό ή κάποια νέα σχέση, αλλά σε μία αλλαγή που πραγματικά μας ξάφνιασε.

Το καλοκαίρι έχουμε πει πως πολλές stars επιλέγουν να αλλάξουν κάτι από την εξωτερική τους εμφάνιση και αυτό συνήθως είναι τα μαλλιά τους. Άλλες κάνουν πιο ριζικές αλλαγές, άλλες λίγο λιγότερο εμφανής. Η Victoria Beckham μπορεί να είναι μια καταξιωμένη πια σχεδιάστρια και να την έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια τώρα με ένα συγκεκριμένο look, όμως ήρθε η ώρα να την ξεχάσεις.

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών και πρώην μέλος των Spice Girls αποφάσισε να αλλάξει λίγο τα μαλλιά της και εμφανίστηκε με ένα τελείως διαφορετικό look. Η star έκοψε τα μαλλιά της σε ένα ακόμη πιο κοντό καρέ και ναι η αλήθεια είναι πως μας άρεσε πολύ. Η ίδια κοινοποίησε στα stories της στο Instagram την αλλαγή της και πόζαρε παρέα με τον hairstylist της Luke Hersherson.

victoria beckham haircut

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο δεν έχουμε να πούμε. Η εμφάνιση και η αλλαγή της ήταν εξαιρετική και της ταίριαζε γάντι.

victoria beckham haircut 2