Η Origins επιστρέφει στην Ελλάδα και αυτά είναι τα 5 top seller προϊόντα

Βιβή Αγγελάκη
Η Origins επιστρέφει στην Ελλάδα και αυτά είναι τα 5 top seller προϊόντα

Ανακαλύπτοντας μερικές από τις κορυφαίες Origins σειρές, η beauty editor δοκίμασε τα παρακάτω πέντε top seller προϊόντα

Πριν λίγο καιρό διάβαζες από αυτή εδώ τη στήλη για τη μεγάλη επιστροφή της Origins στην Ελλάδα. Γιατί αυτή η beauty άφιξη πρώτον, συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα στα πιο hot beauty news του καλοκαιριού και δεύτερον, έκανε πολλές από εμάς (#originsbeautylovers) να γεμίσουμε με ενθουσιασμό μιας και οι αγαπημένες μας μάσκες και τα υπόλοιπα skincare προϊόντα του brand, είναι ένα μόλις κατάστημα Sephora μακριά. (Όπως σου έχω ξαναπεί- από τη στιγμή που θα γνωρίσεις το brand και θα καταλήξεις στα προϊόντα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου, θα το ερωτευτείς!)

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Origins βρίσκεται η φύση αλλά και η επιστημονικότητα. Γυρίζοντας τον κόσμο ανακαλύπτει τα ωφέλιμα συστατικά που μπορούν να λύσουν παλιά και νέα προβλήματα της επιδερμίδας μας, δημιουργώντας αποτελεσματικά προϊόντα με τόσο απολαυστική αίσθηση και αρώματα, που εθίζεσαι σ΄ αυτά. Στόχος της; Η τέλεια αρμονία μεταξύ σώματος και πνεύματος και για αυτό όλες της οι δημιουργίες χαρακτηρίζονται από αρωματοθεραπευτικές φόρμουλες, που συνδυάζουν 100% φυσικά, αιθέρια έλαια, και είναι ειδικά μελετημένες για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιδερμίδα αλλά και απολαυστικές εμπειρίες, που ξεπερνούν την κλασική έννοια του skincare, όπως την ήξερες μέχρι σήμερα.


Και κάπως έτσι, ανακαλύπτοντας μερικές από τις κορυφαίες Origins σειρές δοκίμασα τα παρακάτω πέντε top seller προϊόντα:

Η GinZingTM είναι από τις σειρές που ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή, μιας και περιέχει θεραπείες που προσφέρουν ενέργεια, τόνωση, ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα μου. Γιατί ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει λαμπερή επιδερμίδα (εντελώς ρητορική ερώτηση). Και κάπως έτσι, δοκίμασα την GinZing™ SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer (aka είναι η πιο ανάλαφρη ενυδατική με πολύ ελαφρύ χρώμα και δείκτη προστασίας SPF40) που ενυδατώνει, θρέφει, χαρίζει ενέργεια, τελειοποιεί την όψη και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις.

creme spf

Χάρη στην Καφεΐνη που περιέχει η επιδερμίδα δείχνει άμεσα ξεκούραστη, υγιής και υπέροχα λαμπερή. Το καλύτερο; Έχει τέλειο άρωμα και ανάλαφρη υφή που απλώνεται εύκολα καθιστώντας την τέλεια επιλογή για το καλοκαιρινό μακιγιάζ που αποφεύγουμε τα «βαριά» προϊόντα.


Δεύτερο αγαπημένο προϊόν από τη σειρά GinZingTM; Χωρίς φόβο και πάθος απαντώ, η GinZing™ Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff.

20206179 1579744588764239 1917867674 n

Μία αναζωογονητική κρέμα ματιών που χαρίζει ορατή φωτεινότητα, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των ανεπιθύμητων πρηξιμάτων. Με απαλό ροζ χρώμα και πραγματικά εθιστικό άρωμα απλώνεται στην περιοχή κάτω από τα μάτια φωτίζοντάς την. Το βλέμμα γίνεται ξεκούραστο και λαμπερό και η υφή βελτιώνεται άμεσα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν είναι άλλωστε τυχαία top seller της σειράς αυτή τη στιγμή.

eye creme

Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο hot skincare trends. Οι μάσκες ενεργού άνθρακα είναι αυτές στις οποίες ορκίζονται οι beauty addicts όλου του κόσμου και εμείς! Και κάπως έτσι, δε γινόταν να μη δοκιμάσω τη μάσκα Ενεργού Άνθρακα της Origins, Clear Improvement™ Active Charcoal Mask to Clear Pores. Λειτουργώντας ως «μαγνήτης» που αποβάλλει την περιβαλλοντική ρύπανση απελευθερώνει τους πόρους της επιδερμίδας, χαρίζοντας στην επιδερμίδα φωτεινότητα και πολύ απαλή αίσθηση. Με κύριο συστατικό το White China Clay είναι κατάλληλη για όλους του τύπους δέρματος και εξαιρετική επιλογή ακόμη κι αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα.

charcoal mask

Από τη σειρά Original SkinTM (που έχει θεραπείες που ενισχύουν την λάμψη, βοηθούν στην μείωση εμφάνισης πόρων και την ομοιόμορφη επιδερμίδα με βασικό συστατικό της το αγριολούλουδο willowhead) ξεχώρισα τη μάσκα 2-σε-1 με Ροζ Άργιλο, Original Skin Retexturizing Mask, που αποτοξινώνει την επιδερμίδα και απολεπίζει απαλά, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και ενισχύοντας τη λαμπερή όψη. Η κρεμώδης και απαλή υφή της καθαρίζει σε βάθος και απελευθερώνει τους πόρους. Παράλληλα, με ήπιο τρόπο χαρίζει απολέπιση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την επιδερμίδα πολύ πολύ απαλή.

rose mask

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας δε σταματά την ημέρα! Η DrinkUp™ Intensive Overnight Mask to Quench Skin’s Thirst είναι το μυστικό που θα ξεδιψάσει την επιδερμίδα ενώ κοιμάσαι, ιδιαίτερα αν έχεις ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα! Στην ουσία πρόκειται για μία μάσκα εντατικής ενυδάτωσης για νυχτερινή περιποίηση, που χαρίζει άμεση και πλούσια ενυδάτωση ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα επίπεδα φυσικής υγρασίας της. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται αμέσως σε βάθος και δείχνει άμεσα πιο λαμπερή. Με έλαιο από Βερίκοκο και Avocado εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ το άρωμά της θα σε καθηλώσει!

overnight mask

Το μόνο που έχεις να κάνεις και εσύ είναι να αφεθείς στο παιχνίδι του Mix and Mask, να επισκεφθείς ένα κατάστημα Sephora (ή το e-shop, sephora.gr) και να ανακαλύψεις μέσα από την τεράστια γκάμα με εξειδικευμένες μάσκες προσώπου αυτή που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου (για ενέργεια, λάμψη, με αντιγηραντική δράση ακόμη και για ευαίσθητη επιδερμίδα).