Η Kendall Jenner με τα πιο sexy μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ

Η Kendall Jenner με τα πιο sexy μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ

Δες το εντυπωσιακό χτένισμά της

Σε αντίθεση με την Kylie, η Kendall δεν πολυπειραματίζεται με το beauty look της. Προτιμά το minimal μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της- αν δεν πρόκειται για κάποιο fashion show ή φωτογράφιση- τα αφήνει να πέφτουν συνήθως χαλαρά στους ώμους σε waves ή τα πιάνει σε messy topknots. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οτιδήποτε παρεκκλίνει από τα συνηθίσμενα, κάνει τη διαφορά στο look της.

Χθες, λοιπόν, το όμορφο supermodel απέδειξε πως ένα χτένισμα όντως μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση και το sexiness μιας γυναίκας, δοκιμάζοντας ένα hairlook που ομολογουμένως δε θυμόμαστε να έχει ξαναδοκιμάσει, τουλάχιστον πρόσφατα.


Πιο συγκεκριμένα, η hairstylist και προσωπική φίλη όλης της οικογένειας Kardashian, Jen Atkin, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, το παρακάτω βιντεάκι- πιθανότατα από το backstage μίας νέας φωτογράφισης- όπου η Kendall έχει κάνει όλα τα μαλλιά της μπούκλες, πιάνοντάς τα από τη μία πλευρά. Ο αέρας και το φως του ήλιου σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά μπουκλάκια της, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό και η 21 καλλονή φαίνεται να το απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο.

Δες το βίντεο: