Jennifer Aniston: Με ποιο κούρεμα δεν θα τη ξαναδούμε σίγουρα ΠΟΤΕ;

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Aniston: Με ποιο κούρεμα δεν θα τη ξαναδούμε σίγουρα ΠΟΤΕ;

Έχει συμβεί σε όλες μας Jennifer...

Μπορεί να ήταν το απόλυτο hair icon στη δεκαετία των 90’s με το διάσημο «Rachel Cut» να είχε οδηγήσει εκατομμύρια γυναίκες στο κομμωτήριο, όμως, η Jennifer Aniston είναι μία γυναίκα με αδυναμίες και λάθη, όπως όλες μας. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, στο Allure η ηθοποιός αποφάσισε να αποκαλύψει μεταξύ άλλων ποιο χτένισμα δεν θα ξαναδοκιμάσει ΠΟΤΕ της.

via GIPHY

«Ποτέ δεν μου άρεσε το κοντό καρέ (bob). Πάντα το ήθελα (βέβαια), αλλά όταν το έκανα ήμουν σε φάση: «What? Γιατί με αφήσετε να το κάνω;» Και αυτό γιατί τα μαλλιά μου είναι τόσο σγουρά - έχω φυσικά wavy μαλλιά – τα οποία όταν είναι κοντά, μετατρέπονται αμέσως σε afro και δεν μπορώ να τα ελέγξω. Επίσης, δεν ξέρω πολύ καλά τι να κάνω με το hairstyling τους. Έτσι λοιπόν, λέω στον hairstylist μου, «Chris, σε παρακαλώ έλα να με βοηθήσεις με τα μαλλιά μου»!

Και σε αυτό το σημείο, ας τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή για όλες αυτές τις φορές που έχουμε πάει στο κομμωτήριο δείχνοντας τη φωτογραφία με το κούρεμα που έχουμε δει στο Pinterest (και φανταζόμαστε πάνω μας) και έχουμε καταλήξει μετά από μία ώρα να κλαίμε στη γωνία.

via GIPHY