Έχει αέρα στο νησί; Η Κόνυ Μεταξά σου δείχνει το αξεσουάρ που θα «σώσει» τα μαλλιά σου!

Έχει αέρα στο νησί; Η Κόνυ Μεταξά σου δείχνει το αξεσουάρ που θα «σώσει» τα μαλλιά σου!

Πολύ μας αρέσει το look της

Είσαι στο νησί. Μετά την υγρασία και το φριζάρισμα, σίγουρα ο αέρας είναι αυτός που μπορεί να μπει στη λίστα με όσα μπορούν να κάνουν «έξαλλα» τα μαλλιά σου. Σίγουρα το να τα πιάσεις ψηλά σ’ ένα κότσο μπορεί να αποτελέσει την πιο εύκολη και γρήγορη λύση, αλλά υπάρχουν πιο στιλάτες- εξίσου εύκολες και απλές- εναλλακτικές. Μία από αυτές, το μαντήλι, όπως είδαμε να το φορά στα μαλλιά της η Κόνυ Μεταξά!




Τώρα το Καλοκαίρι, λοιπόν, έχουμε ένα παραπάνω λόγο να αγαπάμε και να ξεθάψουμε από τη ντουλάπα μας τα μαντήλια! Εκτός από το λαιμό, μπορούν να φορεθούν στα μαλλιά και τα χέρια (ως bracelet) χαρίζοντας extra στιλ στο look μας!

Get the look: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό, messy bun, ώστε να μην ακουμπούν στον αυχένα και να τυλίξεις περιμετρικά του κεφαλιού σου το μαντήλι. Φρόντισε οι άκρες να είναι στο μπροστινό μέρος (γι αυτό το λόγο προτίμησε να πάρεις ένα μαντήλι σε μεγάλο μέγεθος) και δέσε το δύο τρεις κόμπους μπροστά.

Το μαντήλι που φορά η Κόνυ στα μαλλιά της είναι από τη DOTS. Collection by Klelia Andrali (πιο συγκεκριμένα Black Line House) και μπορείς να το βρεις με ένα κλικ εδώ!

d19fb0d44b4fd8d2728c6b437083c802

Φυσικά, εκτός από τον τρόπο που το φορά η Κόνυ, μπορείς να δέσεις το μαντήλι γύρω από το topknot ή να το χρησιμοποιήσεις ως headband, όπως έκανε η Αθηνά.




Ενώ παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί άψογα ακόμη και με τις αφέλειές σου ή με πιο ιδιαίτερα χτενίσματα.