WASO: Αυτή είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Shiseido αποκλειστικά για millennials

Βιβή Αγγελάκη
WASO: Αυτή είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Shiseido αποκλειστικά για millennials

Μάθε τα πάντα για τη νέα σειρά περιποίησης της Shiseido, που είναι εμπνευσμένη από την ιαπωνική παράδοση

Η επιδερμίδα των 20+ έχει τις δικές της ανάγκες. Σφριγηλή και πλούσια στο εσωτερικό της, ευαίσθητη στην πιο λεπτή εξωτερική της στοιβάδα. Η νέα σειρά της Shiseido, WASO, είναι σχεδιασμένη για την επιδερμίδα των νεαρών ηλικιών, μιας και ενισχύει την άμυνά της και υποστηρίζει την ικανότητά της να ανανεώνεται. Εξάλλου, δεν είναι τυχαία εμπνευσμένη από την Ιαπωνική παράδοση Washoku, η οποία έρχεται σε αρμονία με τη φύση, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό μας.

WASO GroupShot

Η σειρά περιλαμβάνει επτά προϊόντα για ενυδάτωση, θρέψη, ρύθμιση της λιπαρότητας, αναζωογόνηση, απαλότητα, καθαρισμό, απολέπιση, σφριγηλότητα, σε διάφορες υφές (π.χ κρέμα, τζελ, γαλάκτωμα, κρέμα με υφή τζελ αλλά και τζελ-γαλάκτωμα) με μοναδικά, θρεπτικά -και προσεκτικά επιλεγμένα- συστατικά το κάθε ένα, όπως καρότα, φύλλα μουσμουλιάς, φασόλια σόγιας, μέλι και λευκά μανιτάρια, που εκχυλίζονται με εξαιρετική ακρίβεια. Εξάλλου, αυτή είναι η ουσία του Washoku. Ο σεβασμός στην ισορροπία της φύσης αλλά και η αποτελεσματικότητά τους.

Κάθε προϊόν WASO είναι δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς να δημιουργεί αλλεργίες, ενώ, η σειρά θα είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο 2017 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών