Μαύρισμα και προστασία: Ποιο είναι το μυστικό της Τάμτα στην παραλία;

Βιβή Αγγελάκη
Μαύρισμα και προστασία: Ποιο είναι το μυστικό της Τάμτα στην παραλία;

Η νέα σειρά της Carroten μας κάνει να θέλουμε να πάμε παραλία εδώ και τώρα!

Εκτός από στυλάτα outfits και boho σανδάλια, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις Χειμώνα- Καλοκαίρι είναι να βρεις τα κατάλληλα αντηλιακά για εσένα. Πόσο μάλλον τώρα που α) είναι Καλοκαίρι και όσο η θερμοκρασία το επιτρέπει οι βουτιές στις παραλίες μας δίνουν μία ανάσα δροσιάς) β) μεγαλώσαμε και μάθαμε πόσο βλαβερές μπορούν να αποδειχθούν για την επιδερμίδα και την υγεία μας οι ακτίνες του ηλίου (aka δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε να μη φορέσουμε αντηλιακό)!

tamta1

Με έμπνευση, λοιπόν, από την Τάμτα και φυσικά, τους «Ήλιους & Θάλασσες» -που γυρίστηκαν σε μια μαγευτική παραλία εντός της Αττικής- εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα προστασίας που θα μας φροντίζει, την ώρα που θα απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα των ελληνικών νησιών. Τι περιλαμβάνει; Τη νέα σειρά Carroten AquaVelvet.

tamta2

Υπέροχο bronze μαύρισμα, ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση

Αξίζει να έχεις κατά νου ότι τα αντηλιακά σου πρέπει να σου προσφέρουν ασφαλή ηλιοπροστασία, μοναδική φροντίδα και υπέροχο μαύρισμα με την πιο καλοκαιρινή αίσθηση δροσιάς! Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στην αγαπημένη σειρά της Τάμτα.

Τα προϊόντα της Carroten AQUAVELVET περιέχουν υαλουρονικό οξύ και Βεταΐνη, μαζί με το τριπλό ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR). Στη σειρά θα βρεις το Ενυδατικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Μαυρίσματος με SPF6, το Ενυδατικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray με SPF 30 και το Ενυδατικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF 30 και 50.

tamta3

Μετά τον ήλιο, τι;

Φυσικά, δεν πρέπει να αμελείς την προστασία της επιδερμίδας σου μετά την έκθεσή σου στον ήλιο. Όταν τελειώνεις τη ηλιοθεραπεία, χρειάζεσαι κάτι δροσιστικό και πλούσιο για να σε ενυδατώσει. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, προτείνουμε το πιο δροσερό και απολαυστικό… sorbet του καλοκαιριού!

Ο λόγος για το Ενυδατικό AQUAVELVET Γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο. Με υαλουρονικό οξύ και αλόη, το προϊόν αυτό προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και βοηθά την επιδερμίδα να επανακτήσει άμεσα τη χαμένη υγρασία, προσφέροντας παράλληλα το πιο όμορφο μαύρισμα.

Mat προστασία προσώπου για κάθε τύπο επιδερμίδας

Εκτός από το σώμα δεν πρέπει να ξεχνάς το πρόσωπό σου! Είναι ευαίσθητο και δεν πρέπει να μένει εκτεθειμένο στον ήλιο χωρίς προστασία. Για να μην το δεις να γεμίζει ρυτίδες πριν… την ώρα του, ρίξε μια ματιά στη σειρά προσώπου Carroten Mat Look. Ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας και προσφέρει ματ όψη μεγάλης διαρκείας!

Μαύρισμα ονειρεμένο με άρωμα εξωτικής καρύδας

Το άρωμα καρύδας είναι συνυφασμένο με το Καλοκαίρι. Nαι, το χαρακτηριστικό αυτό άρωμα μας κάνει να θέλουμε να πάμε παραλία εδώ και τώρα. Αν έχεις, λοιπόν, σκουρόχρωμη και ανθεκτική στον ήλιο επιδερμίδα, μπορείς να δοκιμάσεις και τη σειρά Carroten Summer Dreams. Με άρωμα της αγαπημένης σου εξωτικής καρύδας, τα λάδια της συλλογής θα σε «τρελάνουν»!

tamta5

Μην ξεχάσεις το… νεράκι σου!

Επειδή στην παραλία τη θέλεις και την έχεις ανάγκη τη δροσιά σου, από την τσάντα θαλάσσης σου δεν θα μπορούσε να λείπει το ανανεωμένο νερό προσώπου Carroten. Σου έρχεται απευθείας από φυσικές πηγές της Νότιας Γαλλίας και προσφέρει την απόλυτη περιποίηση με μια επιπλέον δόση ενυδάτωσης και τόνωσης για την επιδερμίδα!

https://www.youtube.com/watch?v=kCDFM_A-s1c&t=5s

Βρες κι εσύ το Carroten που σου ταιριάζει και ζήσε το Καλοκαίρι σου με Carroten, «Ήλιους & Θάλασσες»!