Έχεις ευαίσθητο ή ερεθισμένο τριχωτό κεφαλής; Η νέα σειρά της Klorane θα σε ανακουφίσει!

Βιβή Αγγελάκη
Έχεις ευαίσθητο ή ερεθισμένο τριχωτό κεφαλής; Η νέα σειρά της Klorane θα σε ανακουφίσει!

Ποια είναιτα συμπτώματα που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν έχεις ευαίσθητο ή ερεθισμένο τριχωτό κεφαλής;

«Με τραβάει, με τσούζει το κεφάλι μου!», «Ξύνομαι συνέχεια, αλλά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα », « Αρκετά προϊόντα που χρησιμοποιώ στο κεφάλι μου, μου προκαλούν ερεθισμό», είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που σκέφτηκες διαβάζοντας τις λέξεις «ευαίσθητο ή ερεθισμένο τριχωτό κεφαλής».

Ποια είναι, όμως, και επισήμως τα συμπτώματα που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν έχεις ευαίσθητο ή ερεθισμένο τριχωτό κεφαλής; Το ευαίσθηστο δέρμα χαρακτηρίζεται από νευροευαίσθητα σημεία: αίσθηση τραβήγματος, καύσου, τσιμπήματα, κνησμός, εμφάνιση ερυθρότητας, συχνά παροδικής. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί όσο περνάει ο καιρός να γίνουν χρόνια και να δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος, που να προκαλέσει τελικά έναν μόνιμο ερεθισμό...

Στην πραγματικότητα, το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής δεν είναι αλλεργικό σε καλλυντικά προϊόντα, αλλά το δέρμα του έχει μια συγκεκριμένη αντίδραση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί επίσης να είναι συναισθηματικοί ή ψυχολογικοί. Το δέρμα αντιδρά με μια φλεγμονώδη απόκριση που αναπτύσσεται χωρίς αναγνώριση μιας συγκεκριμένης ουσίας.Και κάπως έτσι, η Klorane αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα σειρά- τελετουργικό με Κινέζικη Παιωνία, που καταπραΰνει άμεσα και φροντίζει το ευαίσθητο και ερεθισμένο τριχωτό.

 DSC4309

Η σειρά περιλαμβάνει 3 υποαλλεργικά προϊόντα μαλλιών με ανάλαφρες και δροσερές συνθέσεις και χαλαρωτικό άρωμα που διαρκεί: Το σαμπουάν για απαλό καθαρισμό, το τζελ για μετά το λούσιμο που δρα 2 με 3 λεπτά και τον ορό SOS που χρησιμοποιείται σαν αγωγή 7 ημερών, κατά προτίμηση το βράδυ ή όποτε παρουσιάζεται ερεθισμός για άμεση καταπράυνση.