Ποιο είναι το μυστικό της Φύσης για υγιή και όμορφα μαλλιά;

Βιβή Αγγελάκη
Ποιο είναι το μυστικό της Φύσης για υγιή και όμορφα μαλλιά;

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι μυστικό για υγιή και όμορφα μαλλιά κρύβεται στη Φύση.

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισής μας. Όταν είναι υγιή και φροντισμένα μάς βοηθούν να φαινόμαστε περιποιημένες και όμορφες, χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Επειδή λοιπόν και εσύ, όπως κάθε πολυάσχολη σύγχρονη γυναίκα, δεν θέλεις να καταναλώνεις πολλές ώρες σε χρονοβόρες διαδικασίες ομορφιάς, ακολούθησε φυσικές συνήθειες και επένδυσε στην απλότητα. Αρκούν μερικές εύκολες κινήσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις την πλούσια κόμη σου και να λάμψεις!

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι μυστικό για υγιή και όμορφα μαλλιά κρύβεται στη Φύση. Δεν χρειάζεται να τα επιβαρύνεις με πολλά προϊόντα styling που περιέχουν χημικά και ουσίες που ενδέχεται να είναι βλαβερές για τον οργανισμό σου. Δώσε έμφαση στα προϊόντα που χρησιμοποιείς και σιγουρέψου ότι δεν περιέχουν parabens, σιλικόνες και χρωστικές. Εμείς ξεχωρίζουμε τα προϊόντα Timotei ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Καθώς εμπνέονται από τα συστατικά της Φύσης, μας βοηθούν να αναδείξουμε την πραγματική ομορφιά των μαλλιών μας, χωρίς να τα ταλαιπωρούμε και να τα «βαραίνουμε». Αντίθετα, κάθε προϊόν περιποίησης από το ευρύ φάσμα περιέχει τις πιο απαλές συνθέσεις, οι οποίες τα θρέφουν!

Τα δώρα της Φύσης που μας προσφέρει το Timotei, εδώ και 40 χρόνια, μας βοηθούν να συνδυάσουμε την πολυάσχολη καθημερινότητά μας με πνευματικές και φυσικές συνήθειες ομορφιάς. Έτσι, εντάσσοντάς τα στη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε, μας βοηθούν να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε και να επωφεληθούμε από τα αναζωογονητικά συστατικά τους.

Γάλα καρύδας & aloe vera: Η λύση για να φροντίσεις τα λεπτά και ξηρά μαλλιά

timotei2

Ενυδάτωση, επανόρθωση, αναδόμηση, λάμψη, καταπολέμηση της ξηρότητας, της λιπαρότητας και ανάδειξη των ξανθών αποχρώσεων; Ό,τι και αν ζητάς θα το βρεις στα προϊόντα Timotei που περιλαμβάνουν σαμπουάν, conditioner και ξηρό λάδι περιποίησης. Θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σου, χάρη στα ευεργετικά τους συστατικά, όπως η καρύδα, η αλόη, το χαμομήλι, τα βότανα, το τσάι, τα έλαια, το αμύγδαλο και το αβοκάντο.

timotei3

Εμείς ξεχωρίσαμε το νέο σαμπουάν και conditioner Timotei με γάλα καρύδας και aloe vera, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες. Είναι ιδανικά για λεπτά και ξηρά μαλλιά καθώς προσφέρουν φροντίδα και λάμψη. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς άφοβα, καθώς δεν περιέχουν καθόλου parabens, σιλικόνες και χρωστικές.

Untitled

Αντιθέτως, στα «θαυματουργά» τους μπουκαλάκια συγκεντρώνουν αγνά φυσικά συστατικά που θα κάνουν τα μαλλιά σου απαλά σαν μετάξι. Έτσι, θα αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά και θα λάμψεις, χωρίς καν να προσπαθήσεις.

Και αυτό διότι η ποικιλία και η αγνότητα της Φύσης παραμένει η βασική πηγή έμπνευσής της Timotei, ενώ η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των γυναικείων μαλλιών αποτελεί πάντα το βασικό της κίνητρο. Έτσι, ξέρεις ότι μπορείς να την εμπιστεύεσαι, χωρίς δεύτερες σκέψεις!