Τι είναι το crystal make up και πώς θα το πετύχεις

Τι είναι το crystal make up και πώς θα το πετύχεις

Θεωρείται ένα από τα πιο «καυτά» trend για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018 και η αλήθεια είναι ότι «πρωτοστάτησε» στα ντεφιλέ του Παρισιού, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Ο λόγος για το crystal make up, τη νέα τάση στο μακιγιάζ που ήρθε για να κάνει τις γυναίκες πιο λαμπερές. Γιατί; Διότι πολύ απλά επιτάσσει να στολίζεις με glamorous κρυστάλλους το πρόσωπό σου και συγκεκριμένα τα μάγουλα, τα χείλη και την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Εντυπωσιακό αλλά… εφικτό;

Η αλήθεια είναι πως το crystal make up είναι εντυπωσιακό, ωστόσο, κατά πόσο είναι εφικτό να μπει στην καθημερινότητα μιας σύγχρονης γυναίκας; Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι «ναι» και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό, διότι πολύ απλά, είναι δύσκολο να αντισταθούμε στα κοσμήματα, κυρίως δε όταν αυτά κοσμούν τα πρόσωπά μας!

Ας δούμε, λοιπόν, πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε κι εμείς το νέο αυτό trend… χωρίς υπερβολές!

Πετραδάκια στα ματάκια

Στο fashion show του σχεδιαστή Jeremy Scott, ο διάσημος make up artist Kabuki επίλεξε να τοποθετήσει τρεις μικρούς κρυστάλλους (από τον μικρότερο στον μεγαλύτερο) κάτω από τα μάτια κάθε μοντέλου, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό αλλά παράλληλα απλό και προσιτό look. Ακολούθησε το παράδειγμα του αλλά φρόντισε να βρεις κρυστάλλους που ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σου! Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβεις!

6666
88888555

Κρύσταλλοι αντί για… eye liner;

Οι κρύσταλλοι και τα πετράδια είχαν την «τιμητική» τους και στην επίδειξη του Dries Van Noten για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018. Τα μοντέλα παρουσίασαν τα ρούχα του σχεδιαστή φορώντας το crystal make up με τρεις διαφορετικούς τρόπους! Ένα από αυτά, όμως, «κέρδισε» τις εντυπώσεις μας και στο παρουσιάζουμε. Τι θα έλεγες να τοποθετούσες μικρά πετραδάκια γύρω από τα μάτια σου, όπως ακριβώς θα έβαζες το eye liner σου; Βέβαια, αν θες να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο look για μια βραδινή έξοδο, δεν χρειάζεται να το αντιγράψεις ως έχει. Αν δεν θέλεις να ξεχωρίζεις πολύ, βάλε λιγότερους κρυστάλλους, σε μία μόνο από τις δύο πλευρές των ματιών σου.

22211

Εκτός από τα μάτια, στο fashion show του Dries Van Noten είδαμε και λαμπερά πετραδάκια στα χείλη των μοντέλων. Μια εξτρά «πινελιά» λάμψης πάνω από το lipstick.

5443

Απλότητα και λάμψη

Υπήρχε, όμως, ένα look το οποίο πραγματικά λατρέψαμε διότι πολύ απλά, μπορεί να υιοθετηθεί εύκολα από κάθε γυναίκα. Ναι, δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο ή σταρ του Χόλιγουντ για να βάλεις ένα πετράδι στα ζυγωματικά σου! Το συγκεκριμένο crystal make up look το είδαμε στο show του Givenchy και σίγουρα αξίζει την προσοχή σου. Τελικά, σε κάποιες περιπτώσεις, μια μικρή αλλά λαμπερή «λεπτομέρεια» μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ββ

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη τη λαμπερή σκιά ματιών και το ασημένιο eye liner σου και να πεις «ναι» στους κρυστάλλους; Το σίγουρο είναι ότι το crystal make up έχει προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο της μόδας και την ερχόμενη Άνοιξη, ενδέχεται να το δεις στους δρόμους της Αθήνας! Be prepared!

99999