Τα 5 αρώματα που πρέπει να αποκτήσεις αυτό το Φθινόπωρο!

Τα 5 αρώματα που πρέπει να αποκτήσεις αυτό το Φθινόπωρο!

Το Φθινόπωρο είναι αναμφισβήτητα η εποχή της ανανέωσης, των αλλαγών και των πιο όμορφων αναμνήσεων. Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, λοιπόν, έτσι και φέτος, έψαξες και βρήκες τα πιο stylish ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν. Μήπως, όμως, ξέχασες κάτι; Τι θα κάνεις με τα αρώματά σου; Ναι, θέλεις να δείχνεις αλλά και να μυρίζεις υπέροχα για να αφήνεις, όπου κι αν πας, το «σημάδι» σου.

Εμείς κάναμε την καθιερωμένη έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε τα 5 καλύτερα αρώματα της αγοράς που αξίζει να αποκτήσεις αυτό το Φθινόπωρο. Λουλουδάτα, πιπεράτα, ελαφριά, για γυναίκες και άντρες με αυτοπεποίθηση, με γοητευτικές νότες και σε εντυπωσιακά μπουκαλάκια. Είτε τα κρατήσεις για τον εαυτό σου, είτε αποφασίσεις να τα χαρίσεις σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, ένα είναι σίγουρο: Θα σε καλύψουν!

Όλη η γυναικεία αίσθηση σε ένα άρωμα

Ναι, η ζωή είναι όμορφη και αν ψάχνεις για ένα αισθησιακό και λουλουδάτο άρωμα, τότε αξίζει να δεις το Lancome La vie est belle l’eclat. Πρόκειται για ένα Gourmand Floriental άρωμα που μεταδίδει το αίσθημα της ευτυχίας. Οι ηλιόλουστες εκφάνσεις του άνθους πορτοκαλιού αντανακλούν το φως μέσα από την κομψή ίριδα, ενώ το γιασεμί, το πιο πολύτιμο λουλούδι, απλώνει την πολυπλοκότητά του και φέρνει τη γυναικεία αίσθηση στο άρωμα.

12wqhsg

Δροσερή και ακαταμάχητη

Ένα ακόμη άρωμα που κέρδισε τις εντυπώσεις μας είναι το Jean Paul Gaultier Scandal το οποίο θα το βρεις σε ένα άκρως εντυπωσιακό μπουκάλι (με δυο πόδια στο καπάκι). Το μέλι σε συνδυασμό με τη γαρδένια και το σαγκουίνι το κάνουν δροσερό και ακαταμάχητο και παράλληλα, ξυπνούν τις παιδικές σου αναμνήσεις. Όσο για το πατσουλί που περιέχει, αναδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σαγηνευτική πλευρά του αρώματος.

Ένα φίλτρο… ερωτικό

Το επόμενο άρωμα αποτελεί απλά «must» για τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για Lancome La nuit Tresor, το νέο ερωτικό φίλτρο το οποίο αγαπήσαμε διότι αποτελείται από τις σπανιότερες πρώτες ύλες: Μια σαγηνευτική καρδιά αιθέριου ελαίου μαύρου τριαντάφυλλου με μια ερωτική πινελιά απόλυτου αιθέριου ελαίου ορχιδέας βανίλιας Ταϊτής, κάτω από ένα μυστηριώδες πέπλο λιβανιού, αιθέριου ελαίου πάπυρου και πραλίνας λίτσι. Ακόμη να το ερωτευτείς;

Έντονη και γεμάτη… ευαισθησίες

Αν είσαι μια γυναίκα δυναμική αλλά και την ίδια ώρα απίστευτα ευαίσθητη, τότε αξίζει να δοκιμάσεις το μοντέρνο chypre άρωμα, Armani Si Eau de Parfum. Είναι θερμό, έντονο και ταυτόχρονα ευαίσθητο, ενώ η οσφρητική του υπογραφή είναι ρυθμική, κομψή και μοναδική. Συνδυάζοντας τρεις συμφωνίες, νέκταρ φραγκοστάφυλου, μοντέρνο chypre και ελαφριές, πουδρέ ξυλώδεις νότες, τo Si είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.

07hdgdhjd

Και κάτι για εκείνον

Αφού βρήκες το κατάλληλο άρωμα για εσένα ή τη φίλη σου, αξίζει να βρεις κάτι και για τον σύντροφό σου. Σίγουρα δεν θα πει «όχι» σε ένα καλό άρωμα. Εμείς ξεχωρίσαμε το Yves Saint Laurent Y MEN EDT, το νέο υπέροχο άρωμα Y Μan που απευθύνεται στον δημιουργικό άντρα που τολμάει να ακολουθήσει τα πάθη του και τη διαίσθησή του, που κάνει στον εαυτό του τις σωστές ερωτήσεις και δημιουργεί το δικό του μονοπάτι για τα προσωπικά του επιτεύγματα.

Απέκτησε τα αγαπημένα σου αρώματα με ένα μόνο «κλικ»

Αν οι προτάσεις μας σε κάλυψαν, αρκεί ένα «κλικ» στο www.eperfumes.gr για να αποκτήσεις ό,τι θέλεις. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που μας έχει «λύσει τα χέρια», διαθέτει επώνυμα καλλυντικά και αρώματα σε οικονομικές τιμές τα οποία θα φτάσουν στην πόρτα σου σε μόλις 24 ώρες.

Καλό Φθινόπωρο, λοιπόν, και να θυμάσαι ότι οι φθινοπωρινές αναμνήσεις και μυρωδιές, είναι οι πιο έντονες. Δεν είναι τυχαίο που μένουν αξέχαστες…