Μια νέα συνεργασία "ταράζει τα νερά" στον πλανήτη της ομορφιάς

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μια νέα συνεργασία "ταράζει τα νερά" στον πλανήτη της ομορφιάς

Αν σου αρέσει η Pin up αισθητική σίγουρα αξίζει την προσοχή σου!

Δεν είναι πρώτη φορά που η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Olympia Le-Tan παντρεύει το όνομά της με ένα άλλο brand, προκειμένου να ντύσει τις συσκευασίες του με τα ιδιαίτερα, ευφάνταστα patterns που την έκαναν γνωστή στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου!

Η αγάπη της για το κέντημα, το οποίο έμαθε από τη γιαγιά της, την οδήγησε να σχεδιάσει ένα αξεσουάρ που έμελλε γρήγορα να τραβήξει το ενδιαφέρον: ένα τσαντάκι minaudière, κεντημένο στο χέρι, που θύμιζε το εξώφυλλο παλιών βιβλίων. Celebrities και μη το λάτρεψαν, ενώ η σειρά έτοιμων ενδυμάτων που κυκλοφόρησε το 2012 γνώρισε εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Oύσα και η ίδια οπαδός του (φλογερού) κόκκινου κραγιόν, του ροζ και των τολμηρών μανικιούρ, η Olympia Le-Tan αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Lancôme και να δημιουργήσει μία συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ που κάθε γνήσια beautyholic ονειρεύεται να έχει στο νεσεσέρ της! Το όνομα της Olympia’s Wonderland, και φυσικά άκρως αντιπροσωπευτικό, αφού όλα τα παραμυθένια στοιχεία που γεννά η φαντασία της καταξιωμένης σχεδιάστριας, αποτυπώθηκαν περίτεχνα σε παλέτες μακιγιάζ, σκιές ματιών και κραγιόν που θυμίζουν δεκαετία ’50. Μπορεί εξωτερικά τα προϊόντα να αποπνέουν μια αίσθηση ρετρό, αλλά εσωτερικά οι συνθέσεις τους είναι απόλυτα επίκαιρες και προσαρμοσμένες στις τελευταίες τάσεις που επικρατούν. Όπως ακριβώς και οι τσάντες που αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης, η συλλογή είναι επενδυμένη με κεντήματα από βαμβάκι, σαν εξώφυλλο παλιού βιβλίου.