Ήρθε επιτέλους η παλέτα μακιγιάζ της Gigi Hadid!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ήρθε επιτέλους η παλέτα μακιγιάζ της Gigi Hadid!

Do it like Gigi! Κυριολεκτικά ότι χρειάζεσαι να έχεις καθημερινά στην τσάντα βρίσκεται μέσα στην παλέτα που σχεδίασε η πανέμορφη Gigi, όχι μόνο για εκείνη αλλά και για εσένα προσωπικά!

Το διάσημο super model συνεργάστηκε με την εταιρεία Maybelline και δημιούργησε μία παλέτα μακιγιάζ…κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της! Η Gigi Hadid κυριολεκτικά γυρίζει τον κόσμο. Τη μίση της ζωή την περνάει μέσα σε ένα αεροπλάνο και την άλλη μισή τρέχει σε fashion shows όπως και η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει. Αναζητούσε λοιπόν ένα πρακτικό και έξυπνο make up kit, που θα το κουβαλάει πάντα μαζί της και θα φρεσκάρει την εμφάνισή της ανά πάσα στιγμή.

maybelline gigi hadid jetsetter palette lifestyle 3x4

Η παλέτα μακιγιάζ που φέρει την υπογραφή της, ονομάζεται Jettsetter και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται η Gigi για ένα γρήγορο καθημερινό μακιγιάζ, που θα αναδείξει τα δυνατά της σημεία και αντίστοιχα θα καμουφλάρει ατέλειες που προκύπτουν από τα συχνά τζετ λακ και την κούραση. Κυκλοφορεί σε μία girly, ροζ παστέλ απόχρωση και σε πρακτικό μέγεθος που μόλις την ανοίξεις θα ανακαλύψεις στο εσωτερικό της: contour powder, bronzer, ρουζ, highlighter, concealer, lip gloss, σκιά, μαύρο μολύβι, μια μίνι μαύρη μάσκαρα, πινέλα για τις σκιές και καθρέπτη.

Gigi and Maybelline Collaborated On A Capsule Collection 5