Αυτά τα 10 μοντέλα, δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα και όμως πρωτοστατούν στα fashion shows!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτά τα 10 μοντέλα, δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα και όμως πρωτοστατούν στα fashion shows!

Κατάφεραν αυτό που στα μάτια των υπολοίπων θεωρείται ακατόρθωτο... αποδεικνύοντας πως η ομορφιά δεν έχει περιορισμούς αρκεί να αγαπάς τον εαυτό σου, όπως είναι.

Μετέτρεψαν το "διαφορετικό" τους στο πιο δυνατό σημείο τους, έκανα τους διάσημους σχεδιαστές να τους αγαπήσουν και να δουν την ομορφιά πέρα από τη συμβατική μορφή της. Η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να είναι το κυρίαρχο ζητούμενο όταν θες να καταξιωθείς στη βιομηχανία της μόδας, είναι όμως τελικά τόσο αντικειμενικοί και αυστηροί οι όροι για να τα μπορέσει ένα μοντέλο να εδραιωθεί στον συγκεκριμένο χώρο;

693062644 1

Οι τέλειες αναλογίες, οι συμμετρικές διαστάσεις προσώπου, τα υπέροχα μαλλιά...τα καθορισμένα γενετικά πρώτυπα, όλα καταρρίπτονται! Αυτά τα 10 μοντέλα που θα δεις στο παρακάτω βίντεο, άντρες και γυναίκες, αποδεικνύουν πως η ομορφιά πηγάζει πρώτα από μέσα μας και ότι η ψυχική δύναμη είναι αστείρευτη και ικανή να μας οδηγήσει στην υλοποίηση των ονείρων μας, ακόμα και όταν φαινομενικά τουλάχιστον... είναι ακατόρθωτο.

612358192

Καταξιωμένοι πλέον, πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες και στα εξώφυλλα των περιοδικών, γιατί αγάπησαν πρώτα εκείνοι τον εαυτό τους και έπειτα κέρδισαν και τον κόσμο. Κατάφεραν να τον πείσουν πως τα οποιαδήποτε προβλήματα υγείας ή οι γενετικές ανωμαλίες είναι μέσα στη ζωή, είναι μια χαρά να ζεις με αυτές αλλά και να της χρησιμοποιείς σαν πλεονέκτημά σου! Σαν το κομμάτι εκείνο που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τη μάζα. Δεν διαθέτουν την ομορφιά όπως την έχουμε ορίσει εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία... ο φακός τους αγάπησε, το ίδιο και οι μεγάλοι οίκοι μόδας.

4da6f494e3464f5baba2bcc8def956aa