Επαναστατικές κρέμες έως 30 €

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Επαναστατικές κρέμες έως 30 €

Γιατί η ομορφιά και η νεότητα μπορεί να γίνει προσιτή υπόθεση

Αν έχεις την εντύπωση πως πρέπει να δαπανήσεις υπέρογκα ποσά προκείμενου να αποκτήσεις τη φροντίδα προσώπου που πραγματικά σου αξίζει, καλύτερα να αναθεωρήσεις! Οι επαναστατικές τεχνολογίες, οι προηγμένες συνθέσεις και τα καινοτόμα συστατικά που περιλαμβάνονται σε πρωτόκολλα και θεραπείες δερματολόγων, τώρα είναι πλέον διαθέσιμα και για την δική σου επιδερμίδα. Οι κρέμες ματιών και προσώπου που θα δεις παρακάτω, εύκολα μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ και της beauty ρουτίνας σου, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις πάνω από 30 ευρώ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η Vichy παρουσιάζει τη Neovadiol Rose Platinium, την πρώτη φροντίδα που αναζωογονεί και δυναμώνει την ώριμη επιδερμίδα, ενεργοποιώντας τη φυσική της λάμψη. Εμπλουτισμένη με την ιδανική δόση χρωστικών για να καταπολεμά τη θαμπή όψη, η κρέμα αυτή, δροσερή και βελούδινη, μεταμορφώνει την επιδερμίδα άμεσα και σε βάθος χρόνου.

vichy neovadiol rose platinium fortifying and revitalizing rosy cream open packshot copy copy

Η κρέμα ματιών, Icy Firming Eye Cream της Natura Siberica, υπόσχεται μείωση ρυτίδων και χαλάρωση, αποτέλεσμα lifting, ενώ παρέχει όλο το εικοσιτετράωρο ενυδάτωση, απαλύνοντας ταυτόχρονα τις ρυτίδες. Μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος αυξάνοντας τη πυκνότητα του κολλαγόνου, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα χαβιάρι Beluga, το οποίο είναι γεμάτο με πρωτεΐνες και αμινοξέα.

20160610151613 natura siberica absolut beluga caviar icy firming eye cream 15ml

Με την κρέμα προσώπου και λαιμού, Night Force A+E της Frezyderm θα χαρίσεις στην επιδερμίδα σου φροντίδα διπλής δράσης. Αυτή η Αντιγηραντική και Ενυδατική Κρέμα Νυκτός προσφέρει στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση και αποτελεσματική μείωση από τα σημάδια γήρανσης.

856

Ενισχυμένη κρέμα νύχτας Pure Greek Olive για ενυδάτωση και ελαστικότητα, ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Εμπλουτισμένη με πολύτιμο αντιοξειδωτικό εκχύλισμα από κύτταρα φύλλων Ελιάς, εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο και υαλουρονικό οξύ, ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη.

Korres Pure Greek Olive Moisturizing Day Cream 40 ml
6f0cb978d4109cb54fcdd58aa4afa4ae copy