Ένα ακόμα λαμπερό, φιλανθρωπικό catwalk της W.I.N. HELLAS στέφεται με επιτυχία!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ένα ακόμα λαμπερό, φιλανθρωπικό catwalk της W.I.N. HELLAS στέφεται με επιτυχία!

Ένα ξεχωριστό  fashion show με μοντέλα-celebrities έλαβε χώρα, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. 

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το φετινό φιλανθρωπικό gala του μη κερδοσκοπικού οργανισμού W.I.N. HELLAS. Ένα λαμπερό event, μια γιορτή μόδας και ομορφιάς με σκοπό την συλλογή εσόδων για την ενίσχυση του συλλόγου. Σκοπός του, να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για τη θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής "κακοποίηση", στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Όλοι σύσσωμοι εργάστηκαν αδιάκοπα και ομαδικά για αυτή τη μεγάλη, λαμπερή γιορτή, το "Walk this way" που πραγματοποιήθηκε στον εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο του FIFTY SEVEN 57 στη Γλυφάδα. Ένα τεράστιο Celeb Cat Walk με ρούχα των Ελλήνων σχεδιαστών Celia D, G.Papadogamvros & Vlassi Holeva έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε την εκδήλωση.

Φυσικά το Queen δε θα μπορούσε να λείπει από τη backstage προετοιμασία. "Τρύπωσε" στο κομμωτήριο Salon by Thodoris Gionis στη Γλυφάδα για να ανακαλύψει τα χτενίσματα που επιμελήθηκε η ομάδα του κομμωτηρίου και τα μακιγιάζ που έγιναν δια χειρός των make up artists της MAC.

5R2A6509 min copy

Η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του W.I.N. Hellas, κ. Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε μεγάλη ομάδα. Όλοι μαζί παρέχουμε κάθε δυνατή ψυχολογική και ηθική υποστήριξη στις γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση".

5R2A6845 min

Η Progect Manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου ανέλαβε όλη τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής επίδειξης μοδας "Walk this Way"

(Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης η σαμπάνια Lanson, υποστηρικτές οι: 57, Galakteros event production, Tsantali, 3E, Evian, Salon by Thodoris Gionis, Mac, Petridis luxury flower creations, Natures fresh, Ink Design και χορηγούς επικοινωνίας: Queen.gr, MAD, DPG, Papadakis Press αλλά και η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη).