Πώς αντιμετωπίζει η Kendall Jenner την ακμή; Tips από την δερματολόγο της

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Πώς αντιμετωπίζει η Kendall Jenner την ακμή; Tips από την δερματολόγο της

Έχεις θέματα ακμής; Ξέχνα ότι ήξερες μέχρι τώρα και ακολούθησε τις οδηγίες που δεν παραβλέπει ποτέ το διάσημο μοντέλο!

To 22άχρονο μοντέλο έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως αντιμετωπίζει θέματα ακμής τα οποία την δυσαρεστούν και την αγχώνουν, ειδικά όταν πρέπει να περπατήσει σε κάποια επίδειξη μόδας. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, έχει και αυτό θέματα με σπυράκια ! Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τα «παρατήσει» καθώς δε μπορούσε να βρει λύση, μέχρι που συνάντησε τη δερματολόγος που της άλλαξε τη ζωή. Η Dr Kidd μας αποκαλύπτει πως εξαφάνισε το πρόβλημα. Χρειάστηκαν 3 χρόνια με ειδικές θεραπείες λέιζερ και μια πολύ ήπια και ειδική καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου, για να αποκαλυφθεί πάλι το αλαβάστρινο δέρμα της Kendall.

Η ίδια η γιατρός σε συμβουλεύει: «Αν υποφέρεις από ακμή, δώσε βάση κυρίως σε πράγματα που δεν κάνεις και όχι σε αυτά που κάνεις. Για παράδειγμα, θέλω να σταματήσεις να πλένεις το πρόσωπό σου με οτιδήποτε τραχύ και επιθετικό. Ειδικά σφουγγαράκια, πετσέτες ακόμα και πανάκια για το πρόσωπο απλά επιδεινώνουν την κατάστασή σου».

Και συνεχίζει: «Πρέπει πολύ απαλά να καθαρίζεις το πρόσωπό σου απαλά και μόνο με τα χέρια σου» . Επιπλέον, πολλές φορές ανακαλύπτω πως οι ασθενείς μου χρησιμοποιούν πολλά παραπάνω προϊόντα από αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα η ακμή τους να γίνεται χειρότερη»

Στο τονίζει και προσωπικά στο παρακάτω βίντεο !