Οι καλύτερες beauty στιγμές του 2017!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Οι καλύτερες beauty στιγμές του 2017!

Ας κάνουμε μία αναδρομή σε αυτούς τους τελευταίους 12 μήνες... Τί τάραξε τα νερά στον πλανήτη της ομορφιάς;

Όλα όσα μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και αξίζει να θυμηθούμε... όλα όσα έκαναν θραύση, υψηλές πωλήσεις, και απέσπασαν εκατομμύρια likes στα social media είναι εδώ! Προϊόντα, συνεργασίες, trends και νέα ομορφιάς που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας καθώς αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο έτος που σε λίγο αφήνουμε πίσω μας.

Η Cara Delevigne ξυρίζει το κεφάλι της (δεν είναι η μόνη που επέλεξε το trend)

GettyImages 675678860

To κούρεμα που έκανε το μεγαλύτερο buzz τη χρονιάς δεν είναι άλλο φυσικά από το ξυρισμένο κεφάλι του διάσημου μοντέλου. Μας άφησε άφωνους! Το υιοθέτησε για τις ανάγκες ενός ρόλου σε κινηματογραφική ταινία, αλλά φαίνεται πως οι διάσημες του Χόλυγουντ το είδαν με πολύ θετική ματιά... Kristen Stewart, Kate Hudson και Katy Perry ακολούθησαν, αφού τις είδαμε σύντομα με πολύ κοντό αγορίστικο μαλλί να φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί.

O Tom Ford λανσάρει άρωμα με το πιο πολυσυζητημένο όνομα

fucking fabulous perfume 1

Όπως μπορείς να δεις και μόνη σου, η αρωματική συλλογή του γνωστού σχεδιαστή εμπλουτίστηκε με μία ακόμη εμβληματική ευωδιά που... μας βάζει πιπέρι στο στόμα! "Fucking Fabulous" η ονομασία του και είναι πολύ διασκεδαστικό το γεγονός ότι θα μείνει έτσι ανεξίτηλο για πάντα στο πορτφόλιο του οίκου μόδας.

O οίκος Chanel μετά από 15 ολόκληρα χρόνια "ξαναχτυπά" με ολοκαίνουργιο άρωμα

Gabrielle Chanel Packshot 1 copy copy

Και το όνομα αυτού... Gabrielle! Η τελευταία φορά που δημιουργήθηκε νέα εσάνς ήταν το 2002 και βέβαια είναι το γνωστός σε όλες Chance. Το Gabrielle αποτίει φόρο τιμής στην Coco Chanel και μούσα του είναι η ηθοποιός Kristen Stewart!

H συνεργασία της L'Oreal Paris με τον οίκο Balmain

Loreal Paris BMAG Article Fashion Meets Beauty Our Balmain X Loreal Paris Lipstick Collection D new

O υπερταλαντούχος σχεδιαστής Pierre Balmain, γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του που συνδυάζουν το militaire style, με στοιχεία ροκ και πανκ, επιτάσει αυτή τη φορά τον ... στρατό του (Balmain Army) -όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλέιται η ομάδα από τα μοντέλα που τον πλαισιώνουν στις πασαρέλες του- για χάρη του κολοσσού L'OREAL PARIS. Τα εμβληματικά κραγιόν Color Riche "ντύνονται" στις αποχρώσεις που...διατάζει ο οίκος Balmain!

Η Victoria Beckham συνεργάζεται ξανά με την Estée Lauder

P9053459

Νέα, αγαπημένα καλλυντικά μακιγιάζ της διάσημης Posh σε συσκευασίες, χρώματα και υφές που μας ξετρελαίνουν κάνουν δυνατό comeback το έτος που σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν, πάντα κάτω από την ομπρέλα της Estée Lauder φυσικά.

Η Gigi Hadid γίνεται πρόσωπο της Maybelline και δημιουργεί δική της σειρά καλλυντικών

GettyImages 874315594

Η πιo ολοκληρωμένη παλέττα με χρώματα που έχει επιλέξει η ίδια η Gigi Hadid να έχει πάντα μαζί της στα ταξίδια της! Η απόλυτη on the go jetsetter palette για ένα total make up look μόνο σε μία παλέτα! Ιδανική για να την κουβαλάς μαζί σου όλη μέρα.

Maybelline Gigi Hadid Jetsetter Palette 8