Μάθε το μυστικό όπλο για πραγματική λάμψη από την κορυφή ώς τα νύχια!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μάθε το μυστικό όπλο για πραγματική λάμψη από την κορυφή ώς τα νύχια!

Ανακάλυψε το μυστικό των celebrities και εκμεταλεύσου το στο έπακρο για να είσαι εκθαμβωτική όλη την περίοδο των γιοτρών.

Ένα λάδι για όλα! Αποτελούν στην κυριολεξία μια ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης καθώς χρησιμοποιούνται για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα, μέχρι και νύχια. Άλλωστε γι' αυτό τα ονομάζουμε με μία λέξη πολυχρηστικά έλαια! Η πρακτικότητά τους είναι εξίσου δεδομένη με την αποτελεσματικότητά τους. Τα "multi-usage" όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν οι Γάλλοι είναι το μυστικό ομορφιάς των διασημότερων μοντέλων στον κόσμο και όχι μόνο.

Tips:

1. Βάλε μερικές σταγόνες στο αφρόλουτρό σου κατά τη διάρκεια του ντους ή στην κρέμα σώματος για απόλυτη θρέψη και αναζωογόνηση.

2. Εφάρμοσε τα λάδια σώματος στα πετσάκια των νυχιών ή στα σημεία του σώματος που εμφανίζουν έντονη ξηρότητα, όπως τα γόνατα, οι αγκώνες και οι φτέρνες.

3. Ζέστανε το λάδι τρίβοντας για λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους τις παλάμες. 'Επειτα ακούμπησέ τις στο πρόσωπό σου και πάρε μερικές βαθιές εισπνοές. Αμέσως θα νιώσεις τα ευεργετικά αποτελέσματα της αρωματοθεραπείας.

4. Χρησιμοποίησε μερικές σταγόνες πριν το χτένισμα για να τιθασεύσεις τα φριζαρισμένα μαλλιά και να χαρίσεις μεγαλύτερη ελαστικότητα στις μπούκλες σου, αν έχεις κατσαρά μαλλιά. Ακόμα εφάρμοσε σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο. Τύλιξε τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα, αφήσέ τα για 10΄ με 15΄ και ξέβγαλε. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Γιατί να τα έχουν μόνο οι σταρς; Μπορούμε να τα αποκτήσουμε και εμείς!

Αυτή είναι η λίστα σου:

Divine Oil της Caudalie (στα φαρμακεία)

s1437755 main zoom

Huile Prodigieuse της Nuxe (στα φαρμακεία)

nux001 nuxe huileprodigeuse 100ml 1560x1960 9ff6u

Nutriextra της Vichy

5109090 1 14627 67018

Korres Pure Greek Oilve Oil 3 in 1 (στα φαρμακεία)

Korres Olive Nourishing Oil 3 in 1 100ml

REN Rose O12 Moisture Defence Oil (στα φαρμακεία)

ren moroccan rose otto ultra moisture body oil 3 3 oz 100 ml

Ideal Body της Vichy

3337871325831 Vichy Ideal Body Dry Oil 100ml 1