Όταν η τεχνολογία συναντά την ομορφιά...

Όταν η τεχνολογία συναντά την ομορφιά...

Μία ιστοσελίδα με διαδραστικό video game!

Η CATRICE είναι η πρώτη γερμανική μάρκα καλλυντικών που ανεβάζει live στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα διαδραστικό βίντεο. Η απλή παρακολούθηση ενός βίντεο αποτελεί πια παρελθόν – το μέλλον ανήκει σε πιο προηγμένες μορφές, στις οποίες ο χρήστης μπορεί να επηρεάσει την πορεία της. Η CATRICE συνδυάζει την τάση της κινούμενης εικόνας με τη δυνατότητα εξατομίκευσης ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη συμμετοχή. Ο χρήστης που παρακολουθεί το βίντεο μετατρέπεται σε σκηνοθέτη και αποφασίζει ο ίδιος για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία.

5.2.2 Light Saber preview V03.00 01 14 02.Standbild002

Βυθίζεται σε συναρπαστικούς κόσμους και έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που ίσως να του φανούν οικείες, καθώς είναι εμπνευσμένες από διάσημες ταινίες. Εστιάζουμε στη διασκέδαση. Όπως δήλωσε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της CATRICE, Meike Ipsen: “Είμαστε η πρώτη γερμανική μάρκα ομορφιάς που προσφέρει την εμπειρία ενός διαδραστικού βίντεο και βασικός μας στόχος είναι να σας διασκεδάσουμε.”

5.1.1 Robot Helmet preview V03.00 01 10 18.Standbild001

Και συνεχίζει λέγοντας: “παράλληλα πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον του Μάρκετινγκ Περιεχομένου καθώς πετυχαίνει δύο σημαντικούς στόχους: Αναγνωρισιμότητα της Μάρκας και Εμπλοκή του Κοινού.”Για να διαρκέσει ακόμη περισσότερο η διασκέδαση του κοινού, δημιουργήθηκαν 16 διαφορετικές διαδρομές με αμέτρητες εκπλήξεις - ταξίδια πίσω στη δεκαετία του ‘80 ή ακόμη και σε άλλους γαλαξίες.

Δείτε εδώ!