#dentrexeitipota! Μάθε πως θα βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου χωρίς να λερωθείς

#dentrexeitipota! Μάθε πως θα βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου χωρίς να λερωθείς

Ναι το ξέρουμε πως αποτελεί μείζον γυναικείο ζήτημα... και σου έχουμε τη λύση!

Ο τρόπος για να καταφέρεις πλέον να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή υπέροχο χρώμα στα μαλλιά σου εύκολα και οικονομικά, στην άνεση του σπιτιού σου χωρίς να φοβάσαι πως η βαφή θα βάψει το δέρμα στη στεφάνη του κεφαλιού ή στον πάτωμα, ήρθε από την Schwarzkopf.

Πρόκειται για την νέα Μόνιμη Βαφή Pure Color σε μορφή gel που δεν τρέχει, σχεδιάστηκε για εσένα που βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι και θέλεις ευκολία στην εφαρμογή και φυσικό αποτέλεσμα!
Η εταιρεία Schwarzkopf, που εδώ και 120 χρόνια ανταποκρίνεται πάντα στις ανάγκες τις δικές σου και των μαλλιών σου, δημιούργησε μια βαφή μαλλιών που τα έχει όλα!

Ζήσε ανέμελα και τόλμησε την αλλαγή που ονειρεύεσαι! Η επαναστατική φόρμουλα της Pure Color χαρίζει στα μαλλιά λαμπερό, έντονο χρώμα που διαρκεί και αντιστέκεται στο ξεθώριασμα. Ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένη με Αλόη, Κάκτο και Έλαια Jojoba, μοντέρνα και περιποιητικά φυσικά συστατικά, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, που θα δώσουν στα μαλλιά σου την ενυδάτωση και περιποίηση που χρειάζονται.

Η μοναδική καινοτομία της βαφής gel κάνει την διαδικασία τόσο εύκολη και γρήγορη, που δεν έχεις λόγο να μην τολμήσεις την αλλαγή που ονειρεύεσαι! Χάρη στη βελούδινη και σταθερή υφή του gel, η βαφή αναμειγνύεται εύκολα, απλώνεται γρήγορα και ομοιόμορφα και δεν τρέχει κατά την εφαρμογή.

Η Ρure Color με 16 φυσικές αποχρώσεις, σε προκαλεί να αναδείξεις τον πιο pure εαυτό σου! Αναζήτησε την στα καταστήματα καλλυντικών και τα σούπερ μάρκετ. Ανακάλυψε και εσύ την δική σου Pure Color απόχρωσή και πες αντίο στους λεκέδες από βαφή, αφού … #dentrexeitipota!

Μπες τώρα στο www.dentrexeitipota.gr και βρες την απόχρωση Pure Color που σου ταιριάζει!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτές είναι οι celebrities που ξεχώρισαν με τα μακιγιάζ και τα μαλλιά τους στο φετινό Madwalk 2018