Βράδυ Ανάστασης... Δημιούργησε μόνη σου ένα όμορφο look

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Βράδυ Ανάστασης... Δημιούργησε μόνη σου ένα όμορφο look

Με συμβουλές που σου δίνουν τα "δεξιά χέρια" που επιμελούνται την εικόνα των stars.

Ακολούθησε τις πολύτιμες συμβουλές τους και το αποψινό βράδυ της Ανάστασης θα λάμπεις!

Οι γυναίκες συχνά μιλούν για το ιδιαίτερο δέσιμο που αναπτύσσουν με τον κομμωτή τους, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για διάσημα ονόματα που βασίζονται κυρίως στην εικόνα τους. Ίσως αυτός να είναι και ο κύριος λόγος που ηθοποιοί του Χόλυγουν όπως η Τζέσικα Μπίελ ή η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν αποχωρίζονται ποτέ ένα ξεχωριστό δίδυμο!Τον hairstylist 'Αντιρ Άμπεργκελ και την colorist Τρέισι Κάνινγκχαμ.

Η δεύτερη μάλιστα είναι γνωστή για τις τρομερές μεταμορφώσεις της αλλά και το φυσικό αποτέλεσμα στις αποχρώσεις που επιλέγει. Μπορεί για παράδειγμα πολύ εύκολα να μετατρέψει ένα καστανό όπως αυτό της Κάμερον Ντίαζ στο ξανθό της Emma Stone! Όπως η ίδια αναφέρει “Τον τελευταίο καιρό έχω εμμονή με τα καστανοκόκκινα μαλλιά.”

GettyImages 927259660

Ο 'Αντιρ Άμπεργκελ δημιουργεί χτενίσματα που αν και δε δείχνουν υπερβολικά στυλιζαρισμένα καταφέρνουν να είναι πολύ εντυπωσιακά.

1. Μη χρησιμοποιείς υπερβολική ποσότητα προϊόντων styling γιατί βαραίνουν τα μαλλιά και τα θαμπώνουν.
2. Εάν τα μαλλιά σου είναι πολύ ίσια χώρισε τα σε τέσσερις τούφες. Στη συνέχεια με ένα ειδικό σίδερο για μπούκλες δημιούργησε ελαφρείς κυματισμούς. Το κόλπο αυτό είναι αρκετό για να τους δώσεις την κίνηση και τον αέρα που χρειάζονται.
3. Δώσε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και σε κάθε κουπ.

GettyImages 911517206

Δεύτερο ιδανικό βραδυνό χτένισμα που δεν θα δείχνει υπερβολικά αυστηρό είναι ένας χαμηλός κότσος σινιόν με μερικές ανεπιτήδευτες τούφες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο. Δώσε προσοχή στα εξής:

GettyImages 909073116

1. Πρέπει πάντα να μπορείς να περνάς τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου.

2. Είναι πράγματι δύσκολο για τις γυναίκες να χτενίζουν μόνες τους τα μαλλιά τους με πιστολάκι. Οι κομμωτές το κάνουΝ να φαίνεται πολύ εύκολο αλλά μην ξεχνάς ότι στέκονται πάνω από το κεφάλι σου!

3. Το μυστικό είναι να ξεκινάτε πρώτα από την κορυφή του κεφαλιού και να αφήνεις 2 μεγάλες μπροστινές τούφες για λίγη ώρα τυλιγμένες σε στρογγυλές βούρτσες. Δώσε έμφαση στο να δημιουργήσεις περισσότερο όγκο και κίνηση στα μπροστινά μαλλιά και τα υπόλοιπα άστα τα να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα... πασχαλινά αρώματα που μυρίζουν Άνοιξη!