Αν αναζητάς make up για τέλεια κάλυψη και λαμπερό πρόσωπο... το βρήκες!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αν αναζητάς make up για τέλεια κάλυψη και λαμπερό πρόσωπο... το βρήκες!

Χάρη σε ένα προϊόν με όνομα που κοντεύει να γίνει θρύλος...

Το 2018, η μάρκα YSL Beauté εξερευνά νέα εδάφη, με την κυκλοφορία ενός νέου πρωτοποριακού προϊόντος που έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Touche Éclat.

Υδάτινη υφή που μεταμορφώνεται. Επαναστατικό αποτέλεσμα. Το TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW
FOUNDATION ανταποκρίνεται απόλυτα στον θρύλο που ακούει στο όνομα Touche Éclat.

YSL TOUCHE ECLAT EVENT GLOW 2018 297x210

Ο φωτογράφος Craig McDean υπογράφει τη καμπάνια. Ένα ηλιόλουστο πρωινό. Ένα vintage αμερικάνικο αμάξι, αραγμένο στις αποβάθρες του Παρισιού. Η Staz Lindes και η Zoë Kravitz, πρέσβειρες της μάρκας YSL Beauté, είναι μέσα, λουσμένες στο φως της ολόλαμπρης νέας μέρας που ξεκινά στο Παρίσι.

YSL TOUCHE ECLAT ALL IN A GLOW 18


Η ιστορία ζωντανεύει μέσα από ένα βίντεο σε σκηνοθεσία του Fabien Constant. Η Zoë ξυπνά μέσα στο αυτοκίνητο, με τα παράθυρα γεμάτα υδρατμούς, κάτω από το πρωινό φως στις αποβάθρες του Παρισιού, μετά από μια μεγάλη νύχτα.

Ο άντρας δίπλα της αρχίζει να κινείται και τελικά ξυπνά, θαμπωμένος από την ομορφιά και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας της. Βγαίνουν από το αμάξι, αφήνοντάς μας να καταλάβουμε ότι μαζί τους ήταν και μια άλλη κοπέλα. Είναι η Staz, που βγαίνει κι εκείνη για να τους συναντήσει κάτω από το φως του πρωινού.

Κοιτάζουν η μια την άλλη, έπειτα κοιτάζουν τον άντρα· και, γεμάτες σιγουριά, αποφασίζουν να μπουν ξανά στο αμάξι και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι. Η Staz και η Zoë χάνονται στο φως του ήλιου, αφήνοντας τον άντρα πίσω στις αποβάθρες.

YSL TOUCHE ECLAT EVENT CASSANDRE TEXTURE 2018 210x297

TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION: το φορούν σαν από ένστικτο, σε μια στιγμή. Την πλάτη τους
ζεσταίνει το απαλό nude δέρμα του vintage αυτοκινήτου –μια ωδή στη λαμπερή τελειότητα της φαινομενικά γυμνής επιδερμίδας τους.

Δουλειά, διασκέδαση, selfies, δυνατά φώτα: η γυναίκα του σήμερα βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση – και απαιτεί το μακιγιάζ της να συμβαδίζει με τους ρυθμούς της.

Γι’ αυτό, η YSL Beauté της δίνει αυτό που χρειάζεται, για να λάμπει: TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION.

Το μυστικό του; Το νερό.

Νερό - αλλά πολλά περισσότερα από απλά νερό. Η νέα αυτή, έξυπνη, σύνθεση διαθέτει την πρώτη υφή YSL που μεταμορφώνεται από κρεμώδη σε υδάτινη, για να ενυδατώσει αμέσως την επιδερμίδα και να της χαρίσει υπέροχη λάμψη.

Εμπεριέχοντας έως και 50% νερό και ενυδατικούς παράγοντες, τα σταγονίδια στο εσωτερικό της σύνθεσης εκρήγνυνται αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα. Ξαφνικά, η κρεμώδης σύνθεση γίνεται υδάτινη. Απλώνεται μεταξένια και εφαρμόζεται εύκολα σε περισσότερες στρώσεις. Το TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION υπόσχεται φυσική έως μέτρια κάλυψη που θα κάνει τις ορατές ατέλειες παρελθόν.

YSL TOUCHE ECLAT EVENT BRUSH 2018 210x297

Με την κάλυψη ενός foundation και την ενυδάτωση μακράς διάρκειας μιας ενυδατικής κρέμας, αγκαλιάζει την επιδε- ρμίδα με ένα υδάτινο πέπλο αποκαλύπτοντας όλη της τη λάμψη. Μη λιπαρή αίσθηση, χωρίς γυαλάδα - 8 υπέροχες αποχρώσεις που, σε μια στιγμή, ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα: B20, B30, BR30, B40, BR40, B50, BD50, B60

Ετοιμαστείτε για το πιο δροσερό κύμα φρεσκάδας. Εφαρμόζεται τόσο εύκολα, που θα αφήσετε το καθρεφτάκι σας στο σπίτι. Ήρθε η ώρα να σαγηνεύσετε με την πιο λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδας σας.

TE B20

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dakota Johnson: «Μετά τη νέα μου ταινία χρειάστηκα ψυχοθεραπεία»