Η εταιρεία καλλυντικών που... σε κερνάει γαλλικά μακαρόν!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Η εταιρεία καλλυντικών που... σε κερνάει γαλλικά μακαρόν!

Γλυκιές λιχουδιές χωρίς καμιά ενοχή.

Η Lancôme άντλησε έμπνευση από τη ζαχαροπλαστική και δημιούργησε μια λαχταριστή, γλυκιά συλλογή μακιγιάζ για την Άνοιξη του 2018, με πρωταγωνιστές τις πιο υπέροχες αποχρώσεις και τις πιο δελεαστικές υφές.
Υποδεχεχόμαστε τη συλλογή French Temptation, μια πρόσκληση για να ενδώσουμε στον πιο γλυκό πειρασμό.Παίξε με τις αποχρώσεις, απελευθέρωσε το δημιουργικό σου πνεύμα, τόλμησε να πειραματιστείς με μία μοναδική συλλογή... σκέτη γλύκα!

Lancome French Temptation Spring 2018

ΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ
Καλωσήλθατε στον τολμηρό, εξαιρετικά δημιουργικό κόσμο των γαλλικών ζαχαροπλαστείων, εκεί όπου τα κλασσικά γλυκίσματα αναδημιουργούνται μέσα από αναπάντεχες γεύσεις, μοντέρνα σχέδια, και πινελιές ζωηρών χρωμάτων. Η Lancôme άντλησε έμπνευση από τη ζαχαροπλαστική και δημιούργησε μια λαχταριστή, γλυκιά συλλογή για την Άνοιξη του 2018, με πρωταγωνιστές τις πιο υπέροχες αποχρώσεις και τις πιο δελεαστικές υφές. Είναι πραγματικά μια πανδαισία!
Κρεμώδη παστέλ και εκρηκτικά χρώματα: λαχταριστές αποχρώσεις για… ένοχες απολαύσεις

cl.215


Από τη μια, μαργαριταρένια παστέλ· από την άλλη, ζωηρές, εκθαμβωτικές αποχρώσεις: δύο χρωματικές εμπνεύσεις που συγκρούονται στην καρδιά της συλλογής, δημιουργώντας εντυπωσιακές αρμονίες και πανέμορφα λαμπερά-ματ μοτίβα.
Το macaron είναι η συνταγή για το ρόδινο χρώμα στα μάγουλα, σαν αυτό που αποκτούν μετά από μια βόλτα στον καθαρό αέρα· το σιρόπι γρεναδίνης δίνει τον ρυθμό για χείλη ζουμερά και σαγηνευτικά· και το matcha latte σερβίρεται σαν το πιο φίνο primer για την επιδερμίδα… Για τα φρύδια που λαχταρούν κάτι διαφορετικό, υπάρχει ένα ξεχωριστό look που θυμίζει την πολύχρωμη επικάλυψη των γλυκών. Όλα τους ολοκληρώνονται τέλεια, πασπαλισμένα με πινελιές ζωηρών χρωμάτων.

Lancome French Temptation 2018 Eye Sugar Palette 1 e1521652469550

Δες gallery με φωτογραφικό υλικό

Ένα... άρωμα, μια ιστορία!