Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Omnia Coral

Το νέο, haute άρωμα του οίκου

Ηλιόλουστες μέρες, καθαρός ουρανός, ζωντανά χρώματα του καλοκαιριού, βουτιές σε μαγικά κρυστάλλινα νερά με κόκκινα κοράλλια...

Ο οίκος Bvlgari ντύνει το καλοκαίρι μας ένα ηδονικό, fruity floral άρωμα που στροβιλίζεται γύρω από το λουλούδι του Ιβίσκου, με έντονη αίσθηση ζουμερών φρούτων.

Λαμπερό και διαυγές όπως το νερό, το νέο Eau de Toilette Omnia Coral φλερτάρει με το περγαμόντο, τα κόκκινα μούρα και την σοφιστικέ γοητεία του ιβίσκου, το νερό κρίνου και ροδιού του δίνουν έναν ανάλαφρο, δροσερό χαρακτήρα ενώ ο κέδρος και ο μόσχος προσθέτουν βάθος και διάρκεια σε αυτό το ιδιαίτερο κοκτέιλ που υπογράφει ο διάσημος αρωματοποιός Alberto Morrilas.

Αν αγαπάτε τις φρουτένιες-λουλουδάτες ευωδιές, το Omnia Coral είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή- αφενός γιατί είναι ένα άρωμα που φοριέται εύκολα στις υψηλές θερμοκρασίες αφετέρου γιατί όσο περνάει η ώρα, ο χαρακτήρας του ξεδιπλώνεται με πολύ φινετσάτο τρόπο, χωρίς να απογοητεύει. Θα το βρείτε σε 25 ml, 40 και 65 ml ενώ συνοδεύεται και από μία βελούδινη, ιριδίζουσα λοσιόν σώματος.