Effaclar Mat: αυτό που χρειάζεται η λιπαρή επιδερμίδα

Effaclar Mat: αυτό που χρειάζεται η λιπαρή επιδερμίδα

Η La Roche-Posay δίνει τη λύση στη γυαλάδα και τους διεσταλμένους πόρους

Από σήμερα, εσείς που έχετε λιπαρή επιδερμίδα, ξεχάστε τους δύο εφιάλτες που σας ταλαιπωρούν. Η La Roche- Posay δημιούργησε την Effaclar Mat, μια αποτελεσματική ενυδατική και σμηγματορρυθμιστική κρέμα που με μία κίνηση ρυθμίζει την λιπαρότητα και μειώνει τους ανοιχτούς πόρους.

Στην καρδιά της φόρμουλας βρίσκεται το Sebulyse, ένα νέο δραστικό συστατικό που επιλέχθηκε από τα εργαστήρια La Roche-Posay για την ιδιότητά του να ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος στην πηγή του (μάλιστα το Sebulyse έχει ισχυρότερη σμηγματορρυθμιστική δράση από τον Ψευδάργυρο, ο οποίος είναι συστατικό αναφοράς σε αυτή την κατηγορία των προϊόντων). Oil- free και με λεπτόρρευστη υφή, η νέα Effaclar Mat είναι εμπλουτισμένη με Περλίτη και μικροσφαιρίδια, που "δεσμεύουν" τη λιπαρότητα στην επιφάνεια της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να εξαφανίζουν τη γυαλάδα.

Άμεσα, η επιδερμίδα αποκτά ματ όψη, δείχνει φρέσκια και υγιής για ώρες ενώ χρησιμοποιώντας τη συστηματικά το μέγεθος των πόρων μειώνεται ορατά, καθώς συσφίγγονται με φυσικό τρόπο.