Ο Eric Bana είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Bvlgari

Ο Eric Bana είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Bvlgari

Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του καινούριου αντρικού αρώματος - και είναι υπέροχος!

«Εκτιμώ την πορεία του οίκου Bvlgari, την κληρονομιά του, την ιστορία που εξακολουθεί να γράφει στο κόσμημα» λέει σε συνέντευξή του ο Eric Bana, ο οποίος είναι το πρόσωπο του νέου αντρικού αρώματος Bvlgari Man Extreme συμπληρώνοντας: «Αγαπώ τη δημιουργικότητα, την Τέχνη, τα υψηλά standards στα οποία έχει μείνει πιστός ο οίκος όλα αυτά τα χρόνια».

Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε στη Ρώμη από τον Peter Lindbergh, το short film γυρίστηκε από τον σκηνοθέτη Matteo Garrone (βραβευμένο στο Φεστιβάλ των Καννών για την ταινία Gomorrah) με φόντο τα εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά μνημεία της πόλης. «Ομολογώ πως μάλλον δεν είμαι τόσο τολμηρός όσο ο χαρακτηρας που υποδύομαι σε αυτό το short film», είπε ο ηθοποιός. «Άγγιξα τον αετό, περπάτησα δίπλα στο φίδι αλλά δεν χάιδεψα το λιοντάρι- ίσως την επόμενη φορά».

Όσο για το άρωμα, το Bvlgari Man Extreme είναι ένα δροσερό, ξυλώδες κοκτέιλ, με νότες από περγαμόντο της Καλαβρίας, κάκτο και ροζ γκρέιπφρουτ. «Μου αρέσει η αίσθηση αυτού του αρώματος. Είναι δυνατό αλλά χωρίς να σε πνίγει, είναι αρρενωπό και φρέσκο. Σίγουρα είναι το άρωμα που θα φορέσω, γιατί πάντα θέλω να μυρίζω όμορφα όταν είμαι με τους συναδέλφους μου στα γυρίσματα, όπου δουλεύουμε τόσο κοντά ο ένας με τον άλλον».

Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: Τέλεια πλεξούδα στο πλάι στο show του Valentino

Το απόλυτο chic&sleek ponytail

Φτιάξτο μόνη σου: Scrub σώματος με ζάχαρη και lime