Μη φοβάστε τη Ρετινόλη!

Μη φοβάστε τη Ρετινόλη!

Η La Roche-Posay την κάνει "προσιτή" ακόμα και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα! 

Καθαρή Ρετινόλη: το πιο δραστικό συστατικό που έχει στη διάθεσή της η Δερματολογία για την αντιμετώπιση της γήρανσης, των ρυτίδων και της ανομοιόμορφης όψης. Ακριβώς επειδή είναι ένα ιδιαίτερα δραστικό συστατικό, η ρετινόλη μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και αυξημένη ευαισθησία στον ήλιο.

Η La Roche -Posay ποφάσισε να αντιμετωπίσει την προκληση: να δημιουργήσει ένα προϊόν με Ρετινόλη που να είναι σούπερ αποτελεσματικό στις ρυτίδες και την ανομοιόμορφη όψη και ταυτόχρονα να ειναι ιδανικό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Και εγέννετο... RedermicR!

Η μοναδική σύνθεσή της απελευθερώνει σταδιακά τη βέλτιστη επανορθωτική δόση Ρετινόλης ενώ παράλληλα σέβεται το όριο δυσανεξίας του δέρματος, δίνοντάς του το χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί στην ισχυρή επανορθωτική δράση της.

Τη δύναμη της Ρετινόλης συμπληρώνουν το LHA, ένα αποκλειστικό δραστικό συστατικό των εργαστηρίων της La Roche-Posay με ισχυρή απολεπιστική δράση μέσω της οποίας λειαίνει τις ρυτίδες ενώ επιτρέπει στη Ρετινόλη να διεισδύσει πιο αποτελεσματικά, Αδενοσίνη που επίσης ενισχύει τη δράση της Ρετινόλης και βεβαια, Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay με αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση.